2 isim yer değiştirdi şov asıl şimdi başlıyor! EDHO ve Kuruluş Osman arasında dostluk havası estirecek gelişme

EDHO ve Kuruluş Osman arasında dostluk havası estirecek gelişme yaşandı. 2 isim yer değiştirdi şov asıl şimdi başlıyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Kuruluş Osman arasında dönüm noktası olacak. Yeni sezonunda seyircileri heyecanlandıracak gelişmeleri aktaracak olan Kuruluş Osman geçtiğimiz günlerde başladı. Dizinin kadrosuna 16 yeni ismin dahil oldu. Bu isimlerden birisi de Can Bartu Arslan. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın ilk 3 sezonunda Ömer Çakırbeyli karakteriyle dikkatleri üzerine çekmişti. Ayrıca Kuruluş Osman'da Dündar Bey'i canlandıran Ragıp Savaş, EDHO'nun kadrosuna katıldı.

Giriş Tarihi 20 Ekim 2021, 09:03 Güncelleme 20 Ekim 2021, 22:16
2 isim yer değiştirdi şov asıl şimdi başlıyor! EDHO ve Kuruluş Osman arasında dostluk havası estirecek gelişme

İÇİNDEKİLER

Kuruluş Osman ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, atv'nin en çok izlenen dizileri. Kuruluş Osman dizisi bu sezon ekibine 16 yeni ismi kattı. Bozdağ Film Eylül ayında müjdeli haberi duyurmuştu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 1, 2 ve 3. sezonlarında Ömer Çakırbeyli karakterine hayat veren Can Bartu Arslan'ın Kuruluş Osman'da oynamaya başladı. Ayrıca Kuruluş Osman'dan da Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın kadrosuna bir isim katıldı. Dizide Dündar Bey karakterine Ragıp Savaş, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın kadrosuna katıldı. İki proje arasında yapılan bu transferler dikkat çekti.

16 YENİ İSİM KATILDI

Bozdağ Film Eylül ayında müjdeli haberi duyurdu. Kuruluş Osman dizisi bu sezon oyuncu kadrosuna 16 yeni ismi kattı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 1, 2 ve 3. sezonlarında Ömer Çakırbeyli karakterine hayat veren Can Bartu Arslan'ın Kuruluş Osman'da oynamaya başladı.

Ayrıca Kuruluş Osman'dan da Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın kadrosuna bir isim katıldı.

Dizide Dündar Bey karakterine Ragıp Savaş, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın kadrosuna katıldı. İki proje arasında yapılan bu transferler dikkat çekti.

CAN BARTU ASLAN KİMDİR?

Can Bartu Arslan, 2000 yılında İstanbul'da doğdu. Arslan, çocuk yaşta oyunculuğa başladı. İlk dizisine 8 yaşındayken Cennet'in Çocukları projesi ile başladı. 2018'de Okan Universitesi Konservatuar Tiyatro bölümünü tam burslu olarak kazandı.

OYNADIĞI DİZİLER

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz / 2015-2019
Ulan İstanbul / 2014-2015
Galip Derviş / 2013

Annem Uyurken / 2012
Köstebekgiller / 2012
Çılgın Dostlar / 2009-2011

Es Es / 2009
Cennet'in Çocukları / 2008