26 Ekim Esra Erol'da son dakika gelişmesi! 63 yaşındaki Hatice Teyze internetten tanıştığı aşkına 30 bin lira kaptırdı

Esra Erol'da bugün şok gelişme yaşandı. Atv'nin en çok takip edilen programı Esra Erol'da bugün 63 yaşındaki Hatice Teyze canlı yayına katıldı. Esra Erol'da canlı yayına katılan 63 yaşındaki Hatice Teyze internetten 45 yaşında Metehan Altun isimli bir adamla tanışıp yine internet üzerinden görüşmeye başladığını ancak Metehan Altun'un kendisini dolandırdığını anlattı. İşte 63 yaşındaki Hatice Teyze'nin dolandırılma hikayesi... 26 Ekim Esra Erol'da yaşananları haberimizin detayından takip edebilirsiniz...

Giriş Tarihi 26 Ekim 2018, 00:00 Güncelleme 26 Ekim 2018, 19:59
26 Ekim Esra Erol’da son dakika gelişmesi! 63 yaşındaki Hatice Teyze internetten tanıştığı aşkına 30 bin lira kaptırdı

İÇİNDEKİLER

Esra Erol'da bugün akıl almaz bir gelişme yaşandı. 26 Ekim Esra Erol canlı yayına katılan 63 yaşındaki Hatice Teyze'nin anlattıkları stüdyodaki ve ekranları başındaki izleyicileri şok etti. Hatice Teyze 45 yaşındaki bir adamla internetten tanıştı ancak Hatice Teyze'nin büyük aşkı hüsranla son buldu. Esra Erol canlı yayında olayla ilgili herkese şu mesajı verdi: " İnternetten tanıştığınız, kenisini size acındıran insanlara güvenmeyeceksiniz" İşte 26 Ekim Esra Erol'da yaşananlar...

Esra Erol'da bugün izleyiciler ilginç bir olaya tanıklık etti. 63 yaşında yalnız başına yaşayan Hatice Teyze Facebook'tan bir adamla tanıştı. İyi niyetli duygularla adamla sohbet eden Hatice Teyze, kendisini Metehan Altun olarak tanıştıran şahısa tam 30 bin lira kaptırdı. Esra Erol Hatice Teyze'ye nasıl tanıştıklarını ve neler olduğunu anlatmasını istedi ancak Esra Erol duydukları karşısında ne yapacağını şaşırdı.

30 BİN LİRASINI ÇALDI!

Esra Erol'un canlı yayında yönelttiği sorulara Hatice Teyze: " Facebook'ta birbirimizi ekledik daha sonra kendisi beni görmek istedi ve Facebook'tan görüntülü görüştük. Eşim gençti ve beni aldattı, bu yüzden orta yaşlı birisi olsu istiyorum ve seni görmek istiyorum dedi bana. 1 ay kadar konuştuk, daha sonra para istedi. İlk önce 45 lira telefon faturasını yatırdım. Daha sonra eski bir telefon istedi onu gönderdim. Telefon kutusunun içine de 100 lira koydum. Aydın'dan İzmir'e gönderdim telefonu. Bir de arkadaşı vardı Serkan diye ama soy adını bilmiyorum. Telefonu ona gönderdim. Evlenip ayrıldığını, karısının kendisini aldattığını, gençlerle yapamadığını ve ilerde görüşüp tanışıp eğer anlaşırsak evlilikle sonuçlandırırız diye söyledi. Ben bu yaştan sonra zaten bi dost, hayat arkadaşı olur diye gördüm onu hayatımda. 15- 16 yıldır turizm sektöründe olduğum için ben de adımı Esin olarak tanıttım. Sadece Facebook'tan görüştük, hiç yüz yüze görüşmedik. Nasılsın, iyi misin, evli misin, bekar mısın? gibi sorularla tanıştık. Askeriyede komutan olduğunu söyledi ama üniformalı fotoğrafları yoktu Facebook' profilinde. Kaç defa sordum, her seferinde sonra dedi. Parça parça 30 bin lira verdim Metehan'a. Bir de bana bunları kimseye söyleme dedi. '' sözleriyle cevap verdi.

"KENDİSİNİ METEHAN ALTUN OLARAK TANITMIŞ"

Hatice Teyze'nin internette tanıştığı kişinin fotoğrafı canlı yayında ekrana yansıtılınca, ismini vemek istemeyen bir izleyici bağlandı ve "Kuşadası Belediyesi'nde temizlik görevlisi olarak çalışıyor. Gerçek ismi İlyas Çelik. Ben de eskiden o belediyede çalışıyordum. Muhabbetimiz hiç olmadı ama fotoğrafı görünce kendisini tanıdım. Kendisini Metehan Altun olarak tanıtmış, gerçek ismi İlyas Çelik." diyerek Hatice Teyze'ye bir şok daha yaşattı.