İrem Derici'den kötü haber

Gıda zehirlenmesi nedeniyle hastaneye kaldırılan İrem Derici'nin sağlık durumu ciddiyetini koruyor. Kilo kaybı nedeniyle çok zor günler geçiren Derici, gıda zehirlenmesi sonrası iyice kötüleşerek hastaneye yatırıldı. Konserlerini iptal etmek zorunda kalan Derici, hayranlarından ve sevenlerinden dua istedi.

Giriş Tarihi 18 Eylül 2017, 00:00 Güncelleme 07 Ekim 2017, 13:53
İrem Derici’den kötü haber

İÇİNDEKİLER

Gıda zehirlenmesi geçiren ve bir türlü iyileşmeyen ünlü şarkıcı İrem Derici'nin sağlık durumu ciddiyetini koruyor. Sevenlerinden dua isteyen Derici üç konserini de iptal ettiğini duyurdu.

"Tedavi sürecim devam etmekte olduğu için; 20 Eylül Ankara Atılım Üniversitesi 23 Eylül Yenikapı (Samsun tanıtım günleri) 24 Eylül İstanbul Çekmeköy konserlerim doktor raporu ile iptal edilmiştir. Anlayışınız için teşekkür ederim. Sizlerle buluşmam için bana bol bol dua edin" mesajını gönderdi.

İREM DERİCİ KİMDİR?
İrem Derici 21 Mart 1987 yılında İstanbul'da doğdu. İrem Derici'nin babasının adı Hulusi, annesinin ismi ise Jale'dir. Küçük yaşlardan itibaren org çalmaya başlayan İrem Derici 29 yaşındadır.



5 yaşındayken annesi babası boşanan İrem Derici lise eğitimini tamamladıktan sonra 16 yaşında burun ameliyatı oldu. Lise bittikten sonra üniversite okumaya başlayan İrem Derici üniversite hayatını bitirdikten sonra bir süre reklamcılık işiyle uğraştı. O Ses Türkiye yarışmasına katılan ve yarı finale çıkmayı başlayan İrem Derici yarışmadan elendikten sonra müzik dünyasının kapılarını araladı.

İREM DERİCİ HAKKINDA MERAK EDİLENLER
İrem Derici'nin boyu 1.77 cm'dir. 60 kilo ağırlığında olan İrem Derici'nin saçları sarı, gözleri kahverengidir. Koç burcu olan İrem Derici aslen Sinoplu'dur.

İrem Derici 13 Eylül 2014 yılında reklamcı Rıza Esendemir ile evlendi. 22 Mart 2016 yılında Rıza Esendemir'den boşanan İrem Derici 2.5 yıllık evliliğini sonlandırmıştır. İrem Derici şu an evli değildir.

İREM DERİCİ'NİN ÇIKARDIĞI ALBÜMLER
İrem Derici O Ses Türkiye yarışmasından sonra müzik hayatına hızlı bir giriş yaptı. Kısa süre içerisinde başarılı parçalarla müzik dünyasında ismini duyuran İrem Derici'nin albümlerinden ilki 2012 yılında çıkmış ve "Bensiz Yapamazsın" adını taşımıştır.

İrem Derici'nin diğer albümleri ise; Düşler Ülkesinin Gelgit Akıllısı, İki, Neredesin Sen, Kalbimin Tek Sahibine ve Üç'tür. İrem Derici'nin birbirinden güzel şarkıları internette tıklanma rekorları kırmaktadır