İşte beklenen Joker!

Çizgi roman tutkunlarının merakla beklediği filmlerden olan Suicide Squad'ın ilk fragmanı yayınlandı.

Giriş Tarihi 14 Temmuz 2015, 00:00 Güncelleme 14 Temmuz 2015, 12:27
İşte beklenen Joker!

İÇİNDEKİLER

DC Comics'in bol kötülü çizgi romanı olan Suicide Squad'dan aynı isimle uyarlanan filmin yönetmen koltuğunda David Ayer oturuyor. Robert Kanigher ve Ross Andru'nun yarattığı karakterleri uyarlayan isimse Justin Marks. DC Entertainment ve Warner Bros.'un ortak yapımcılığında hayata geçen projenin kadrosunda ise Margot Robbie, Will Smith, Jared Leto ve Tom Hardy gibi yıldız pek çok isim yer alıyor.


EN ÇOK KONUŞULAN KARAKTER HARLEY QUINN VE JOKER OLDU
'Suicide Squad' filminde 'Harley Quinn'i canlandıran Margot Robbie ve 'The Joker' karakterini canlandıran Jared Leto, fragman yayınlandıktan sonra sosyal medyada en çok konuşulan isimler oldu.

JARED LETO KİMDİR?

Jared Leto 26 Aralık 1971 doğumlu ABD'li, Akademi ve Altın Küre Ödüllü aktör, şarkıcı, müzisyen ve şarkı sözü yazarıdır. Leto büyük bütçeli Hollywood filmlerinde ve bağımsız yapımı olan küçük filmlerde rol almıştır. Yükselmesindeki en büyük önemli rolü gençlik draması olan My So-Called Life (1994) filmindeki Jordan Catalano karakteridir. Daha sonra How to Make an American Quilt (1995) filminde çıkış yapmış ve Prefontaine (1997) filmindeki performansı ile çok önemli iyi eleştiriler almıştır. Daha sonra İnce Kırmızı Hat (1998) ve Aklım Karıştı (1999) gibi filmlerde yardımcı karakterlerde rol almıştır ayrıca korku filmi Urban Legend (1998) de buna dahildir. Darren Aronofsky'nin yönettiği Requiem for a Dream (2000) filminde uyuşturucu bağımlısı Harry Goldfarb karakterini canlandırarak kariyerindeki en büyük övgülerini almıştır. Ayrıca David Fincher'ın yönettiği Fight Club (1999) ve Panik Odası (2002) filmlerinde de rol almıştır. 2000 yılından beri Leto American Psycho (2000), Highway (2002), Lord of War (2005), Lonely Hearts (2006), Chapter 27 (2007), Mr. Nobody (2009), filmlerindeki performansı ile birçok ödül kategorilerine aday olmuştur. 2013 yılında düzenlenen Altın Küre Ödüllerinde ise Dallas Buyers Club (2013) filminde oynadığı transeksüel karakteri ile En İyi Yardımcı Aktör ödülünü almıştır.




MARGOT ROBBIE KİMDİR?
90 doğumludur. 2008'den günümüze çeşitli film ve dizilerde oynamıştır. 2011 yılında ABC'de yayınlanan PanAm dizisindeki Laura Cameron rolüyle tanınmıştır. Dizi 1. sezondan sonra yayından kaldırıldıktan sonra çeşitli filmlerde oynamaya başlamıştır. İlk defa Aash Aaron'un filmleri olan Vigilante(2008) ve I.C.U.(2009) ile seyirciyle buluştu. Seçmelerdeki performansı herhangi bir ajansa bağlı olmadan I.C.U.'de başrolünü almasını sağladı. Ayrıca kariyerini ilk döneminde çeşitli reklam filmlerinde de oynadı. Haziran 2008'den itibaren Neighbours dizisinde Donna Freedman'ı canlandırdı. Normalde misafir oyuncu olarak başladığı dizide kalıcı bir rol kazandı. Bu roldeki başarılı performansı, Margot Robbie'ye iki Logie Ödülü getirdi



DAVID AYER KİMDİR?
David Ayer, Amerikalı film yönetmeni, yapımcı, ve senaristtir. 47 yaşındaki yönetmen 2001 yapımı Training Day'ın senaryosunu yazmıştır. David Ayer Harsh Times ve İzleme Sonu filmlerinde ise yönetmen, senaryo yazarı ve yapımcı olarak karşımıza çıktı. Street Kings ve Fury (Öfke) filmlerinde yönetmen koltuğunda oturan David Ayer, Sabotaj filminde hem senaristlik ve yönetmenlik yapmıştır. Son olarak Suicide Squad filmiyle gündemde olan David Ayer bu filmde de senaristlik ve yönetmenlik yapıyor.