Taşı toprağı kültürkent

Ünlü yıldızları bir bir ağırlayan İstanbul, Broadway'i solladı. Dünyanın en büyük gösterileri kış aylarında İstanbullu sanatseverlerle buluşacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Eylül 2014 Güncelleme 22 Eylül 2014, 00:00
Taşı toprağı kültürkent

İÇİNDEKİLER

ANAT dünyasının kalbi bu kış İstanbul'da atacak. Milyonların sevgilisi Rihanna, Beyonce ve Lady Gaga gibi birçok yıldızın konser verdiği İstanbul'da şimdi de dünyanın en çok ses getiren sanat etkinlikleri bir biri ardına sergilenecek. ABD'nin kültür merkezi Broadway'a rakip gelen İstanbul'da Zorlu Center PSM yeni sezonunda efsane isimleri ağırlayacak. Disney'in 'Beauty & The Beast' müzikali ve efsanevi müzikal 'The Phantom of The Opera' başta olmak üzere 'BLAM', 'Smashed', 'New York City Ballet' gibi dünyaca ünlü pek çok etkinlik İstanbullu sanatseverlerle buluşacak.

30 TIRLA GELECEK

Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi'nde sergilenecek "Phantom of the Opera" merakla bekleniyor. Yaklaşık 30 tır ile gelecek olan prodüksiyonun kurulumu yaklaşık 3 hafta sürecek. Tüm dünyanın hayranlıkla takip ettiği müzikallere, sanatçılara ve sahne performanslarına, İstanbulluların yanı sıra ülkemize gelen tursitlerin de büyük ilgi göstermesi bekleniyor.