İktidarsızlığın şifası sarımsakta saklı

Erkeklerin korkulu rüyası iktidarsızlığa keskin kokulu soğan, sarımsak ve nane ilaç gibi geliyor. Uzmanlar bu karışımı yatmadan tüketmenin cinsel gücü artıracağını belirtiyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Mart 2015 Güncelleme 07 Mart 2019, 11:15
İktidarsızlığın şifası sarımsakta saklı

İÇİNDEKİLER

Genelikle psikolojik nedenlerle ortaya çıkan ancak bazı ilaçların yan etkisi ve rahatsızlıkların neden olduğu iktidarsızlık, birçok çiftin ortak problemi olarak karşımıza çıkıyor. Uzmanlar çarenin doğal yaşamda olduğunu belirterek kürlerin yardımcı olabileceğini aktarıyor. İşte o kürlerden bazıları...

İNCİR: Bir miktar kuru incir ve süzme balı beraber döverek macun haline getirin. Akşamları yatmadan önce bir yemek kaşığı yiyin.

HİNDİSTAN CEVİZİ: Bir miktar rendelenmiş Hindistan cevizi ve süzme balı beraber döverek macun yapın ve akşamları yatmadan önce bir yemek kaşığı yiyin.

CEVİZ: Aynı oranda toz haline getirilmiş ceviz ve toz şekeri günde iki kez, sabah ve akşam olmak üzere birer çorba kaşığı yiyin.

SOĞAN KÖKÜ: Bir litre suyun içine 100 gram soğan kökü katıp kaynatın. Ardından süzerek akşamları yatmadan bir saat önce bir bardak için.

KARANFİL: Bir havanın içine bir avuç badem içi ve bir tatlı kaşığı karanfil katıp iyice dövün. Daha sonra bir çay bardağı süzme bal ilave edin. Günde iki kez, sabah-akşam bir tatlı kaşığı yiyin.

FINDIK: Havanda dövülerek toz haline getirilmiş olan bir çay bardağı fındık, bir tatlı kaşığı tarçın ve bir çay kaşığı süzme balı iyice karıştırıp günde iki kez, sabah-akşam bir çorba kaşığı yiyin.

YUMURTA: Bir adet çiğ yumurta sarısına bir çay kaşığı tarçın tozu döküp için.

ADAÇAYI: Bir litre suyun içine bir yemek kaşığı adaçayı ve bir tatlı kaşığı karanfil katıp kaynatın. Daha sonra süzerek yatmadan bir saat önce, arzuya

SARIMSAK: Bir litre suyun içine 4 diş ince kıyılmış sarımsak, bir tatlı kaşığı soğan ve bir yemek kaşığı nane katın. Kaynattıktan sonra süzerek yatmadan bir saat önce bir çay fincanı için.

KEKİK: Akşamları yatmadan bir saat önce bir çay fincanı sıcak suyun içine bir çay kaşığı kekik katın. Demlenmesi için kısa bir süre bekledikten sonra süzerek tüketebilirsiniz.