Afetzedeler için anlamlı organizasyon: 'Türkiye Tek Yürek' bağış kampanyası

6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta meydana gelen çifte depremin ardından arama-kurtarma faaliyetleri aralıksız devam ediyor. Bir yandan da bölgedeki yaraların sarılması adına yardım kampayanları düzenliyor. Televizyon Yayıncıları Derneği, “Türkiye tek yürek” sloganıyla TV, KANAL D, STAR, SHOW, TV8, FOX, TRT ve KANAL 7 televizyonlarının katkısı ve ortaklığıyla bir yardım gecei düzenleyecek. Kampanya programı tüm kanallar tarafından ortak yayınla izleyiciye ulaştırılacak. Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, 15 Ocak Çarşamba günü gerçekleştirilecek ortak yardım yayınına 100’ü akşın televizyon kanalı ile 300 radyonun katılacağını bildirdi.

Giriş Tarihi 10 Şubat 2023, 23:47 Güncelleme 14 Şubat 2023, 11:39
Afetzedeler için anlamlı organizasyon: ’Türkiye Tek Yürek’ bağış kampanyası

İÇİNDEKİLER

Deprem bölgesinde yaraları sarmak adına düzenlenen anlamlı yardım organizasyonlarına birisi daha eklendi. Televizyon Yayıncıları Derneği, meyda kuruluşlarının katkısıyla bir yardım gecesi düzenleyecek.

RTÜK BAŞKANI ŞAHİN, 400'DEN FAZLA MEDYA KURULUŞUNUN ORTAK YAYIN KAMPANYASINA KATILACAĞINI DUYURDU
Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, 15 Ocak Çarşamba günü gerçekleştirilecek ortak yardım yayınına 100'ü akşın televizyon kanalı ile 300 radyonun katılacağını bildirdi.

"YARDIM KAMPANYASINA KATILAN TV SAYISI 100'Ü AŞTI, RADYO SAYISI DA 300'E ULAŞTI"

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Başkanı Ebubekir Şahin, şu ifadelere yer verdi:
"Bilinçli ve koca yürekli medyamız ülkemizin zorda bulunduğu her dönemde olduğu gibi aziz milletimizi birleştirecek. Çarşamba günü saat 20.00'deki ortak yardım kampanyası yayınına katılacağını bildiren TV sayısı 100'ü aştı, radyo sayısı da 300'e ulaştı. İyi ki varsınız."

ŞİMDİ 'TEK YÜREK' OLMA ZAMANI
Televizyon Yayıncıları Derneği, tarafından yapılan açıklama şu şekilde:
"6 Şubat depremi binlerce insanımızı hayattan kopardı.

Binlerce binayı yıktı. Ancak içimizdeki birlik beraberlik ve gönül köprüsünü yıkamadı.

Her ölüm haberinde hepimiz öldük. Her kurtuluş haberinde hep birlikte sevindik.

Ve tam da şimdi 85 milyon tek yürek olma zamanı.

Bu kara günlerde yine birbirimize ilaç olacağız.

Birbirimize daha sıkı sarılacağız, daha fazla kenetleneceğiz. Yaralarımızı sarabilmek için hep birlikte seferber olacağız.

Toplum olarak kalplerimizin aynı attığı bu günlerde Türkiye'nin medya kuruluşları olarak "Türkiye tek yürek" sloganıyla bir araya geliyoruz.

ORTAK YAYINLA İZLEYİCİYE ULAŞTIRILACAK
15 Şubat Çarşamba gecesi saat 20.00'da Televizyon Yayıncıları Derneği olarak yaraları sarmaya katkıda bulunmak için bir yardım gecesi düzenleme kararı aldık.

Çağrımıza yanıt veren ATV, KANAL D, STAR, SHOW, TV8, FOX, TRT ve KANAL 7 televizyonlarının katkısı ve ortaklığıyla düzenlenecek bağış kampanyası programı tüm kanallar tarafından ortak yayınla izleyiciye ulaştırılacaktır.

Yayınlamak isteyen tüm yerli ve yabancı medya kuruluşlarıyla da frekans paylaşılacaktır.

Gecede yapılan bağışlar Kızılay ve AFAD'ın hesaplarında toplanacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur. Başımız sağolsun Türkiye."

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN