Aile boyu ihanet! FETÖ'cü albay ve eşi deşifre oldu! Nikahlarından Adil Öksüz çıktı

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) gizli yapılanmasınca, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) başta olmak üzere kritik kamu kurumlarında görev yapan örgüt mensuplarına ulaşmak için ankesör soruşturmaları yapıldı. Bu soruşturmalar kapsamında Pilot Albay Hasan K. 2023 yılında deşifre oldu. Hasan K. verdiği ifadede, "Örgüte ortaokuldayken katıldım. Sınav sorularını önceden aldım. Gülen ile görüştürdüler. Nikahımı da Adil Öksüz kıydı" diyerek korkunç gerçekleri itiraf etti.

Giriş Tarihi 22 Nisan 2024, 07:01 Güncelleme 22 Nisan 2024, 15:21
Aile boyu ihanet! FETÖ’cü albay ve eşi deşifre oldu! Nikahlarından Adil Öksüz çıktı

İÇİNDEKİLER

Ankesör soruşturmalarında deşifre olan Hava Kuvvetleri Komutanlığı'nda Kurmay Pilot olan FETÖ üyesi Albay Hasan K. (45) etkin pişmanlıktan faydalanarak adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

KOD ADI: CENGİZ

Albay eşi Güler K. ile birlikte geçen yıl emekli edilen Hasan K., örgüt içindeki kod adının "Cengiz" olduğunu anlatarak, 1992'de 13 yaşındayken katıldığı örgüt içindeki süreci anlattı.

NİKAHLARINI ADİL ÖKSÜZ KIYDI

Adil ÖksüzAdil Öksüz


Hasan K, ifadesinde "Lise ardından Hava Harp Okulu'nda eğitim görürken örgüt imamları benimle ilgilenirdi. İstanbul Altunizade'de bulunan Fetullah Gülen' in de bulunduğu bir binaya götürüldüm. yanıma gelerek omzuma dokundu ve "Demokrasi sorununu çözeceğiz" dedi. Benim gibi seçilmişleri ona götürdüklerini sonradan anladım." dedi.

Hasan K.

Maaşının yüzde 10'luk kısmını örgüte verdiğini anlatan Hasan K., eşi Güler K. ile İzmir Çiğli Ana Jet Üs Komutanlığı'nda tanıştığını, nikahlarını İzmir Buca'da bir evde Adil Öksüz kıymak için hazır bulunduğunu söyledi.

Güler K.

FETÖ'DEN SAAT HEDİYESİ
Sabah'ta yer alan habere göre; 2008'de kurmaylık için eşim ile İstanbul Hava Harp Akademisi'ne gittim. Buradaki örgüt abisi "Sizi Hava Kuvvetleri İmamı olan büyümüzün Adil Öksüz'ün yanına götüreceğim" dedi. İstanbul Ümraniye' de Adil Öksüz ve Kemal Batmaz'la biraraya geldik. Ayrılırken eşim ve bana saat hediye edildi. Bu saatin Amerika'dan Fetullah Gülen adına hediye edildiği söylendi.


Hasan K. darbe girişimi sırasında eşiyle Almanya'da görevli olduğunu, daha sonra yurda döndüğünü anlattı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN