CHP’li Muhittin Böcek’in yalanı elinde patladı! Tamer Karadağlı iftirayı belgelerle kanıtladı: "Lütfen protokolü dikkatli okuyun"

Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı, Antalya'ya gitti. Haşim İşcan Kültür Merkezi'ndeki bakımsızlığı kayda alıp belediyeye isyan etti. Karadağlı bir video çekerek, "İnanılır gibi değil. Devlet tiyatroları ve opera işte böyle bir binada olmak zorunda. Belediye hiçbir şey yapmamış. Korkunç bir durumda" dedi. Yalana sarılan CHP'li ABB Başkanı Muhittin Böcek ise, "Rezalet dediği bina bakanlığın" yanıtını verdi. Belgelerle konuşan Tamer Karadağlı da "Binanın dış bakımı onarımı sadece belediyeye ait biz kiracıyız. Sayın başkan lütfen protokolü dikkatli okuyun" dedi. Kültür ve Turizm Bakanlığı da belediyeye yazı gönderdi. Böylece Böcek'in yalanı tescillendi.

Giriş Tarihi 29 Mart 2024, 16:44 Güncelleme 29 Mart 2024, 17:25
CHP’li Muhittin Böcek’in yalanı elinde patladı! Tamer Karadağlı iftirayı belgelerle kanıtladı: Lütfen protokolü dikkatli okuyun

İÇİNDEKİLER

Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı, Antalya'da Haşim İşcan Kültür Merkezi'ndeki bakımsızlıktan şikayet ederek, video kaydı aldı.

Karadağlı "rezalet" diye tanımladığı binanın bakımsızlığından şikayet ederek, CHP'li Antalya Büyükşehir Belediyesi'ni eleştirdi.

TAMER KARADAĞLI: İNANILIR GİBİ DEĞİL UTANÇ KAYNAĞI!
Kültür merkezindeki bakımsız bölgeleri video kaydederek göstermeye devam eden Karadağlı, "İnanılır gibi değil. Devlet tiyatroları ve opera işte böyle bir binada olmak zorunda. Belediye hiçbir şey yapmamış. Korkunç bir durumda."

"Burası Uluslararası festivalleri yaptığımız Antalya. Belediye hiç görmüyor mu acaba bunu? Hiçbir şey yapılmamış burada. Gerçekten utanç kaynağı bu. İnanamıyorum. Sanki savaştan çıkmış gibi bu bina, ya da müteahhit bırakıp kaçmış" diyerek sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

BÖCEK: REZALET DEDİĞİ BİNA BAKANLIĞIN
ABB Başkanı Muhittin Böcek ise yalana sarıldı. Böcek, "Rezalet dediği bina bakanlığın" ifadelerini kullandı.

Ancak yalanı elinde patladı.

Tamer Karadağlı, binanın bakımının belediyeye ait olduğunu belgelerle kanıtladı.



KARADAĞLI: BİZ KİRACIYIZ

Karadağlı, "Dün yaptığım paylaşımla ilgili birçok yorum geldi. Haşim İşcan Kültür Merkezi belediyeye ait. Biz orada sadece kiracıyız. Ve protokolümüzdeki maddeyi okuyorum; 'Taşınmazda iş bu protokol süresince meydana gelmesi muhtemel esaslı bakım, onarım ve tamir masrafları taşınmaz maliki tarafından, basit ve kullanıcıların isteğine bağlı bakım, onarım, tadil ve tamirat masraflar ise DÖSİMM tarafından karşılanacaktır. Yani musluk bozuldu içeride küçük tadilatlar onlar bize ait. Tekrar ediyorum biz bakanlığı devlet tiyatroları opera ve bale, kültür merkezinde sadece kiracıyız. Binanın dış bakımı onarımı sadece belediyeye ait. Sayın başkan lütfen protokolü dikkatli okuyun" ifadelerini kullandı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN