Özgür Özel'den Tunç Soyer'e çizik: İzmir'de memnuniyeti düşükse aday olamaz

Yerel seçimlere giderayak 'Büyükşehirleri kaybedeceğiz' korkusuna kapılan CHP'de sular durulmuyor. Daha önce “İstanbul, Ankara, Aydın tamam, İzmir’de anket var” diyerek Tunç Soyer'in üstünü çizen Özgür Özel katıldığı canlı yayında bomba bir açıklamada daha bulundu. Tunç Soyer'in adeta yiyen Özgür Özel, “İzmir'de memnuniyeti düşükse Tunç Soyer aday olamaz. Bu Tunç Bey'e özel bir cevap değil” ifadesini kullandı.

Giriş Tarihi 12 Aralık 2023, 22:36 Güncelleme 12 Aralık 2023, 22:51
Özgür Özel’den Tunç Soyer’e çizik: İzmir’de memnuniyeti düşükse aday olamaz

İÇİNDEKİLER

CHP'de her geçen gün yeni bir kaosun fitili ateşlenmeye devam ediyor. Kılıçdaroğlu'nun 13 yıllık hegemonyası sona ererken yeni genel başkan Özgür Özel 'emanetçi' konumuna düştü. Özel bu durumu Ekrem İmamoğlu ile arasındaki tansiyonu yükseltti.



"BÜYÜKŞEHİRLERİ KAYBEDECEĞİZ" ENDİŞESİ...
Bu tartışmaların gölgesinde CHP, 'büyükşehirleri kaybedeceğiz' endişesiyle adım adım yerel seçime gidiyor 'Kaybedeceğiz korkusu'na kapılan CHP, ittifak için kapıları aşındırıyor.



İMAMOĞLU BASTIRIYOR ÖZGÜR ÖZEL RAHATSIZ
Belediye başkanlarının belirlenmesi süreci ise tam bir bıçak sırtı. Ekrem İmamoğlu kendi güdümündeki isimleri aday yapmak istiyor. Tahhakküm altında kalan Özgür Özel ise bu durumdan rahatsız.

SOYER'İN ÜSTÜ ÇİZİLDİ: "İSTANBUL, ANKARA AYDIN TAMAM İZMİR'DE ANKET VAR"
Bilindiği üzere CHP'de İstanbul'da Ekrem İmamoğlu'nun Ankara'da Mansur Yavaş'ın adaylığı kesinleşti. İzmir'de içe Tunç Soyer gözden çıkarıldı. Soyer'in yerine Selin Sayek Böke'nin adı zikrediliyor.

Özgür Özel'in "İstanbul, Ankara, Aydın tamam, İzmir'de anket var" açıklaması da bu durumu doğrular nitelikte.



Öte yandan tam da bu noktada gözler Tunç Soyer'e çevrildi. Soyer'e Özgür Özel'in 'anket var' sözleri üzerine "İzmir'de bir başkan arayışı vefasızlık değil mi?" sorusu yöneltildi.

Tunç Soyer, "Onu bilemem. Yalnız ciddi olarak bunu hak etmediğimi düşünüyorum" Özel'e sert tepki göstermişti.



SOYER'E 'ÖZEL' ÇİZİK
Tüm bu yaşananlar sıcaklığını korurken, Özgür Özel katılığı canlı yayında Tunç Soyer'in üstüne çiziği attı.



"MEMNUNİYETİ DÜŞÜKSE ADAY OLAMAZ"
Özel katılığı canlı yayında Tunç Soyer üzerine gelen soruya, "İzmir'de memnuniyeti düşükse Tunç Soyer aday olamaz. Bu Tunç Bey'e özel bir cevap değil" ifadesini kullandı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN