CHP'li Tekirdağ Belediyesi'nden vatandaşa eziyet! Daralan yol kazaya sebep oluyor

CHP'li belediyelerin hizmet ve altyapı konusunda vatandaşlara çektirdiği eziyetler bitmek bilmiyor. CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak yıllardır bozuk olan Süleymanpaşa- Muratlı-B.Karıştıran yolu üzerine seçimler yaklaşınca göz boyamak için 3 kavşak yaptı. Daralan yol yüzünden kazalar olmaya başladı. Şoförler tehlikeli kavşağa çözüm istiyor.

Giriş Tarihi 14 Kasım 2023, 07:27 Güncelleme 14 Kasım 2023, 11:38
CHP’li Tekirdağ Belediyesi’nden vatandaşa eziyet! Daralan yol kazaya sebep oluyor

İÇİNDEKİLER

Tekirdağ'da, depremzedeleri kaldıkları otelden atmakla gündeme gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ın seçildiği günden bugüne kadar vatandaşlara çektirdiği eziyet bitmek bilmiyor.

Sayısız insanın hayatını kaybettiği yolla ilgili herhangi bir planlamaya yapmayan Kadir Albayrak, yerel seçimlere az bir zaman kala halkın gözünü boyamak için çalışmalara başladı.

Başkan Albayrak, betonla ikiye böldüğü yola Muratlı Sanayi Sitesi, Fabrikalar mevkii, Mesleki Teknik Lise ve Çorlu istikametine yakın aralıklarla 3 adet kavşak yaptırdı.

Albayrak, çözüm bulduğu zannederken yol, eski halinden de beter oldu.

Kavşaklar hem yolu daralttı hem de toplu taşıma araçlarının seyir rotasını engelledi. Yolun girişini adeta uçuruma çeviren başkanın bu hareketi, halk tarafından da tepkiyle karşılandı.

Yolu kullanan her vatandaş syan ederken öğrenci taşımacılığı yapan araçlar, fabrika araçları ve sürücü kursu araçları da yol güzergahını kullandıkları için hayli zorluk çekiyor.

Muratlı Şehiriçi Toplu Taşıma Kooperatifi Başkanı Nevzat Turan "Bu nasıl hizmet? Hizmet mi eziyet mi anlamadık. Ne zaman kaza yapacağız diye korkar olduk. Bir yandan kavşaktan dönmeye çalışan TIR'lar bir yandan yoğun trafik akışı yetmezmiş gibi öğrencileri aldıktan sonra ilçeye dönmek için bir kilometre yol gitmek gerekiyor. Mazotumuzu Kadir Başkan ödesin. Yıllarca bozuk yolda gidip geldik. Şimdi de tehlikeli kavşaklar yaptı" dedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN