Halk TV'nin Dr. Serhat Albayrak'ı hedef alan küstah iftirası yargıdan döndü! Ayşenur Arslan ve Necati Özkan tazminat ödeyecek

Cafer Mahiroğlu'nun sahibi olduğu Halk TV'de Ayşenur Arslan ve Necati Özkan Medya Mahallesi isimli programda mesnetsiz ve çirkin iftiralarla Turkuvaz Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Dr. Serhat Albayrak'ı hedef aldı. Gelişme üzerine konu yargıya taşındı. Bölge Adliye Mahkemesi Halk TV, Ayşenur Arslan ve Necati Özkan'ın Dr. Serhat Albayrak'a tazminat ödemesini hükmetti.

Giriş Tarihi 10 Kasım 2023, 16:22 Güncelleme 10 Kasım 2023, 16:43
Halk TV’nin Dr. Serhat Albayrak’ı hedef alan küstah iftirası yargıdan döndü! Ayşenur Arslan ve Necati Özkan tazminat ödeyecek

İÇİNDEKİLER

CHP ve yandaşı medyanın yalan, iftira ve kara propagandaya dayalı kirli algı operasyonları hız kesmeden sürüyor.

Ekrem İmamoğlu'na yakınlığıyla bilinen, Cafer Mahiroğlu'nun sahibi olduğu Halk TV'de 01.12.2020 tarihinde skandal bir yayın kayıtlara geçti.



Başrolde PKK'yı aklayan, Diyanet'i ve imam hatipleri hedef alan söylemleri ile ön plana çıkan, Kıbrıs'taki TMT'yi 'suikastçı örgüt' olarak tanımlayıp Yunan ve Rum ile ağız birliği yapan Ayşenur Arslan var idi.

MESNETSİZ VE ÇİRKİN İFTİRA
Arslan'ın sunduğu Medya Mahallesi programında Turkuvaz Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Dr. Serhat Albayrak mesnetsiz ve çirkin iftiralarla hedef alındı.




Gelişme üzerine konu yargıya taşındı.

HALK TV TAZMİNAT ÖDEYECEK
Turkuvaz Medya Grubu Hukuk İşleri Grup Başkanı Avukat Fatih Savaş, Bölge Adliye Mahkemesi'nin Halk TV, Ayşenur Arslan ve Necati Özkan'ın Dr. Serhat Albayrak'a tazminat ödemesini hükmettiğini duyurdu.



Savaş konuya ilişkin şu açıklamayı yaptı;

KAMUOYUNA DUYURULUR

Müvekkilim Serhat Albayrak hakkında, Halk TV'de 01.12.2020 tarihinde canlı olarak yayınlanan Medya Mahallesi programında Ayşenur Arslan ve Necati Özkan tarafından sarf edilen sözde "pelikan" isimli yapılanma ile Müvekkilimi ilişkilendiren gerçek dışı, iftira ve yalan ifadeler nedeniyle Halk TV, Ayşenur Arslan ve Necati Özkan'ın Müvekkilim Serhat Albayrak'a 30.000 TL tazminat ödemesine Bölge Adliye Mahkemesi tarafından kesin olarak karar verilmiştir.

Yalan ve iftirayla yayın yapan fondaş medyayla mücadeleye tüm gücümüzle devam edeceğiz. Saygılarımızla.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN