CHP'de olaylı kurultay! Tavşan aday Özgür Özel önce HDPKK'ya selam çaktı sonra Atatürk'ü hatırladı: Kılıçdaroğlu'na 'hançer' yanıtı

CHP kurultayında kan gövdeyi götürüyor. Kemal Kılıçdaroğlu kürsüden Ekrem İmamoğlu ve Özgür Özel'i hedef alarak "Bay Kemal'in yol arkadaşı olacaksan Bay Kemal'i arkadan hançerlemeyeceksin! Vefalı olacaksın" dedi. Bu sözler sonrası gözler tavşan aday Özgür Özel'e çevrildi. Kürsüye gelen Özel, önce HDPKK'ya ve terör tutuklularına selam çaktı sonra da Atatürk'ü hatırladı. Kılıçdaroğlu'nun 'hançer' sözlerine yanıt veren Özgür Özel, "Değişimcilere 'Kılıç' çekenin alnını karışlarım" ifadelerine kullandı.

Giriş Tarihi 04 Kasım 2023, 18:42 Güncelleme 04 Kasım 2023, 20:45
CHP’de olaylı kurultay! Tavşan aday Özgür Özel önce HDPKK’ya selam çaktı sonra Atatürk’ü hatırladı: Kılıçdaroğlu’na ’hançer’ yanıtı

İÇİNDEKİLER

CHP'de kongreler sonrası kurultay da bir hayli olaylı geçiyor. Divan Başkan Ekrem İmamoğlu ve Kemal Kılıçdaroğlu, kürsüye gelerek sırasıyla konuşmalarını yaptı.

İmamoğlu, Kemal Kılıçdaroğlu'nun gözünün içine baka baka "Bu kurultay, sadece CHP kurultayı değil, Türkiye muhalefetinin toptan şekilleneceği bir kurultaydır" ifadelerini kullandı.



Kemal Kılıçdaroğlu ise İmamoğlu ve Özgür Özel'in başını çektiği 'değişim' hareketini yerden yere vurdu. "Seçim bitti, kazanamadık. Daha nefes almadan değişim söylemi başladı" diyen Kılıçdaroğlu "Bay Kemal'in yol arkadaşı olacaksan Bay Kemal'i arkadan hançerlemeyeceksin! Vefalı olacaksın" şeklinde konuştu.

Değişim kadrosunda yer alan CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik ise "CHP değişirse Türkiye değişir" diyerek Kılıçdaroğlu'na yanıt verdi.



Yaşanan bu gelişmeler tüm sıcaklığını korurken gözler Ekrem İmamoğlu'nun tavşan adayı Özgür Özel'in yapacağı konuşmaya çevrildi.

Özgür Özel, önce HDPKK'ya ve terör tutuklularına selam çaktı sonra da Atatürk'ü hatırladı;

'DEMİRTAŞ'A, KAVALA'YA SELAM OLSUN'
Memleketimin dört bir yanında altı oklu bayrağı sallayanlara, Soma'da, Zonguldak'ta, Bartın'da yerin yüzlerce metre altında çalışanlara, İzmir'de Agrobay'da direnen kadınlara, Silivri'de Bakırköy'de hepimizin yerine yatan Can Atalay'a, Tolga Şardan'a, Osman Kavala'ya, Selçuk Mızraklı'ya, Selahattin Demirtaş'a selam olsun.



ATATÜRK'Ü HATIRLADI!
38. Kurultayımızdayız. Atatürk ilk kurultay olarak toplanan 1927 kongremizin açılış konuşmasında 'Bu CHP'nin ikinci kurultayıdır' der.



KILIÇDAROĞLU'NA 'HANÇER' YANITI
Elbette kırıldığımız, üzüldüğümüz hususlar oluyor. Biraz önce Genel Başkanımız hançerden bahsetti. Hiç üstüme alınmadım. CHP'de hançer yok, hançerlenecek kimse de yok.
Değişimcilere 'Kılıç' çekenin alnını karışlarım.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN