Siyonist ile can ciğer! CHP yandaşı Can Ataklı'dan işgalci İsrail'i yine aklama çabası: Çok daha medeni dedim! Yalan mı?

Katil İsrail vahşetin boyutunu her geçen gün daha da arttırmaya devam ediyor. Sivilleri ve yerleşim yerlerini günlerdir aralıksız fosfor bombalarıyla vuran gözü dönmüş Tel Aviv, Gazze'de bulunan hastanelere bile saldırdı. El Ehli Baptist Hastanesi'ni hedef alan kalleş saldırıda aralarında çocuk ve kadınlarında bulunduğu 500 Filistinli şehit düşmüştü. ABD Başkanı Joe Biden saldırının İsrail tarafından değil Hamas tarafından yapıldığını söylemişti. Biden'ın skandal ifadelerinin ardından CHP yandaşı Can Ataklı ise katil İsrail'i aklamak için "Hastanenin İsrail tarafından vurulup vurulmadığı bir muamma. Büyük ihtimalle Hamas’ın halt yemesi." şeklindeki insafsız ifadeler kullanmıştı. Ataklı gelen tepkilerin ardından insanlık suçunu savunurcasına bir skandala daha imza attı. Ataklı, "İsrail çok daha medeni dedim. Yalan mı?" ifadelerini kullandı.

Giriş Tarihi 24 Ekim 2023, 03:24 Güncelleme 24 Ekim 2023, 03:44
Siyonist ile can ciğer! CHP yandaşı Can Ataklı’dan işgalci İsrail’i yine aklama çabası: Çok daha medeni dedim! Yalan mı?

İÇİNDEKİLER

Soykırımcı İsrail, ABD'nin kesintisiz desteğinin gölgesinde Gazze'de Müslümanlara yönelik sistematik bir katliam süreci yürütüyor.



Sivilleri ve yerleşim yerlerini günlerdir aralıksız fosfor bombalarıyla vuran gözü dönmüş Tel Aviv, Gazze'de bulunan hastanelere bile saldırdı. El Ehli Baptist Hastanesi'ni hedef alan kalleş saldırıda aralarında çocuk ve kadınlarında bulunduğu 500 Filistinli şehit düştü.

İsrail savaş uçakları, Gazze Şeridi'nin orta kesimlerindeki Şifa Hastanesi ve Kudüs Hastanesi çevresini de sıklıklı vuruyor.

1873'Ü ÇOCUK 4700 ŞEHİT
Gazze Şeridi'nde şu ana kadar 1873'ü çocuk, 1023'ü kadın olmak üzere 4 bin 700'e yakın Filistinli şehadet şerbeti içti. 14 bin 245 kişi de yaralandı.

'GAZZE'DEKİ HASTANE SALDIRISI SOYKIRIMDIR'
Hamas'tan yapılan ilk açıklamada "Gazze'deki hastane saldırısı soykırımdır" ifadeleri kullanıldı. Filistin hükümetinin Gazze'deki Medya Ofisi Başkanı Salam Marouf, İsrail'in savaş suçu işlediğini belirterek, "Saldırı nedeniyle Şifa Tıp Kompleksi'ne onlarca ölü ve yaralı getirildi" demişti.

BIDEN: SALDIRIYI HAMAS DÜZENLEDİ
ABD Başkanı Biden, hastanedeki "patlama" nedeniyle duyduğu üzüntüyü dile getirerek "Görünen kadarıyla hastaneye yapılan saldırıyı diğer taraf düzenledi, siz (İsrail) değil. Ancak çok sayıda kişi emin değil." diye konuşmuştu.

CAN ATAKLI'DAN YALANA DESTEK
ABD Başkanı Joe Biden dünyanın gözünün önünde yalan söyleyerek İsrail'i aklama yarışına girerken CHP yandaşı Can Ataklı'dan da İsrail'e ve Biden'ın bu yalanına destek gelmişti.

HASTANENİN VURULMASI HAMAS'IN HALT YEMESİ
Ataklı YouTube üzerinden yaptığı yayında Biden'ın sözlerinin neredeyse birebir aynısıını ifade ederken "Hastanenin İsrail tarafından vurulup vurulmadığı bir muamma. Büyük ihtimalle Hamas'ın halt yemesi. Öyle bir gaddarlıkları var. Kendi insanlarını öldürüp bunu dünyaya işte görüyorsunuz şey falan.. Başka türlü olamaz." demişti.


CAN ATAKLI'DAN BİR SKANDAL DAHA: İSRAİL ÇOK DAHA MEDENİ
Ataklı bu kez skandal açıklamalarına bir yenisi daha ekledi. YouTube üzerinden yaptığı yayın sırasında söylediklerini savunurcasına tepki gösterenlere sert çıkışan Ataklı, "İsrail çok daha medeni dedim. Yalan mı?" ifadelerini kullandı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN