Meral Akşener, Eskişehir adayının Melih Aydın olduğunu açıkladı! Kılıçdaroğlu ve Cemal Enginyurt'a gönderme: Kilom kaçmış göreceğiz

"81 ilde aday çıkaracağız" diyerek CHP ile köprüleri atan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Melih Aydın'ın ismini açıkladı. Akşener adaylık açıklamasını yaparken, "Kilom kaçmış göreceğiz" diyerek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve DP'li Cemal Enginyurt'a göndermede bulundu.

Giriş Tarihi 05 Ekim 2023, 16:17 Güncelleme 05 Ekim 2023, 17:05
Meral Akşener, Eskişehir adayının Melih Aydın olduğunu açıkladı! Kılıçdaroğlu ve Cemal Enginyurt’a gönderme: Kilom kaçmış göreceğiz

İÇİNDEKİLER

Genel seçimlerden hezimetle çıkan 8'li koalisyonun büyük küçük tüm ortakları birbirlerini yiyor.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener seçimlerin arından "Koltuğundan başka hiçbir şeyi düşünmeyenlerle uğraştık" diyerek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu açık şekilde hedef alırken "81 ilde aday çıkaracağız" diyerek CHP ile köprüleri attı.

ÖNCE İZMİR'İ AÇIKLADI İSTANBUL VE ANKARA'YI SONA BIRAKTI
Önce İzmir adayı olarak Ümit Özlale'yi açıklayan Akşener, İstanbul ve Ankara'yı sona bırakarak bir yandan da pazarlık kapısını açık bıraktı...

Akşener son olarak dün Kılıçdaroğlu'na yüklenerek ittifakı bitirdiklerini yineledi.

KILIÇDAROĞLU'NA YÜKLENDİ: KOLA KUTULARIN SEÇENEK OLDUĞU SİYASETİ REDDEYİYORUZ
TBMM Grup toplantısında konuşan Akşener ittifak siyasetini reddetiklerini belirterek, "Kola kutularının seçenek olarak sunulduğu dayatma siyasetini reddediyoruz. Milletten değil pazarlıktan medet uman ittifak siyasetini reddediyoruz. Önümüzdeki seçimlerde 81 ilde kendi adaylarımızla aziz milletimizin huzuruna çıkacağız." dedi.

ESKİŞEHİR ADAYINI AÇIKLADI
Meral Akşener bugün Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayını açıkladı.

"BOYUM KAÇMIŞ KİLOM KAÇMIŞ HEP BERABER GÖRECEĞİZ"
"Eskişehir Teşkilat Buluşması"na katılan Meral Akşener adaylarının Melih Aydın olduğunu belirterek şunları söyledi:

"Seçimi kazanmakta ittifak sisteminin başarılı olmadığını gördük. Rahmetli Elçibey'in dediği gibi özbaşımıza seçime gideceğiz ve göreceğiz Melih boyun kaçmış kilon kaçmış hep beraber göreceğiz. Bu arada benim boyum kaçmış kilom kaçmış hep beraber göreceğiz."

KILIÇDAROĞLU VE ENGİNYURT'A GÖNDERME YAPTI
Meral Akşener bu açıklama ile hem CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na hem de Demokrat Partili Cemal Enginyurt'a gönderme yaptı.

Öyle ki geçtiğimiz hafta Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşen Enginyurt görüşmenin ardından CHP yandaşı Cumhuriyet'e konuşmuş ve Akşener'i hedef almıştı.

Enginyurt, "Madem İYİ Parti olarak belirleyici olduklarına inanıyorlar, 'kaç kilo olduklarını' görecekler." demişti.