İstanbul'da yine metrobüs çilesi! Vatandaş mağdur oldu duraklar tıka basa...

İstanbullunun ulaşım çilesi bitmiyor. İBB'nin iştiraklerinden İETT otobüsleri, metro ve metrobüslerde yaşanan arıza ve kazalar her gün yeni bir mağduriyet doğuruyor... Sabah saatlerinde işe ya da okula gitmek için metrobüs bekleyen vatandaşlar araçların geç gelmesi nedeniyle üst geçitlerde kuyruk oluşturdu.

Giriş Tarihi 04 Ekim 2023, 09:44 Güncelleme 04 Ekim 2023, 11:23
İstanbul’da yine metrobüs çilesi! Vatandaş mağdur oldu duraklar tıka basa...

İÇİNDEKİLER

Cumhuriyet Halk Partili Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İBB'ye bağlı ulaşım araçlarında yaşanan aksaklıklar vatandaşı perişan etmeye devam ediyor.

İETT otobüsleri metro ve metrobüsler kaza ve arızalarla sık sık gündeme gelirken bu sabah duraklarda adeta "insan trafiği" yaşandı.

METROBÜS DURAKLARINDA ÇİLE
Metobüs seferlerinde yaşanan aksamalar sebebiyle vatandaşlar duraklarda kuyruk oluşturdu.

ALTUNİZADE'DE İNSAN SELİ
Okula ve işe gitmek için metrobüsü tercih eden İstanbullu hat boyunca birçok durakta uzun süre bekledi. Alltunizade'de merdivenler bile doldu.

BEŞYOL
Beşyol durağındaki üst geçit çalışmaları 3 aylık yaz tatilininde tamamlanamayınca vatandaşlar durağa inmekte zorlandı.

Çalışmalar kapsamında üst geçide iki yönden çıkan merdivenlerden birer tanesinin kaldırılması nedeniyle metrobüse gitmek isteyenler uzun kuyruklar oluşturdu. Araçların da geç gelmesi ise insan seline sebep oldu.


Uzunçayır'da kuyruk...

MECİDİYEKÖY
Mecidiyeköy Metrobüs Durağı'ndaki yoğunluk nedeniyle de vatandaşlar ilerlemekte zorlandı.

Metrobüs duraklarında yaşanan yoğunluk nedeniyle bazı vatandaşlar da duruma tepki gösterdi. Bazı vatandaşlar araçlara binmekte zorlandıklarını belirtirken bazıları da araçların çok seyrek geldiğini, bu nedenle kalabalık oluştuğunu söyledi.

KAZA VE ARIZA YAŞANMIŞTI
Öte yandan hafta başından itibaren metrobüsler yine kaza ve arızalarla gündeme gelmişti.

Dün 15 Temmuz Şehitler Köprüsü üzerinde arızalanan bir metrobüs sebebiyle vatandaş mağdur olurken önce ki gün ise Küçükçekmece'de 2 metrobüs kaza yapmıştı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN