Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i ziyaret edecek

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Çarşamba günü İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i ziyaret edecek. İnce ve Akşener görüşmesinin saat 14.00'te başlayacağı belirtildi. Görüşme sonrasında İnce’nin gazetecilerin sorularını cevaplayacağı belirtildi.

Giriş Tarihi 04 Eylül 2023, 20:35 Güncelleme 04 Eylül 2023, 20:35
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i ziyaret edecek

İÇİNDEKİLER

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Çarşamba günü İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i ziyaret edecek.



İnce ve Akşener görüşmesinin saat 14.00'te başlayacağı belirtildi. Görüşme sonrasında İnce'nin gazetecilerin sorularını cevaplayacağı belirtildi.
Muharrem İnce, geçen hafta düzenlediği basın toplantısında muhalefet partilerine üyelik üzerinden ittifak kurulması çağrısı yapmıştı.

14 Mayıs seçimleri öncesi CHP ve FETÖ'nün kumpasına uğrayan ve adaylıktan çekilen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamasında 8'li koalisyonu eleştirmişti.



Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde CHP'nin adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na destek vermeyen ve sonrasında kaset kumpası sonucu adaylıktan çekilen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce yerel seçim yarışına gireceklerini belirtmişti. Şimdiden 2 aday belirlediklerini aktardı. İnce, Mahir Bakan'ın Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı, Ali Çetinkaya'nın ise Nazilli Belediye Başkanı adayı olduğunu duyurmuştu.

81 ilde kendi adaylarını gösterip göstermeyecekleri konusunda da İnce, "Gönül 81 ilde de seçime girmek ister ama o kadar yapımız olur mu, onu henüz bilmiyorum" demişti..

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN