HALK TV'de Filenin Sultanları üzerinden hem algı operasyonu hem iç savaş çağrısı! Canlı yayında skandal sözler: Gençlik ve Spor Bakanı maça gitti mi?

Son dakika haberleri... Türkiye, Filenin Sultanları’nın tarihi başarısı ile büyük coşku yaşarken CHP yandaşı medya yine algı operasyonu ve provokasyon peşindeydi. Halk TV’de Ayşenur Arslan’ın sunduğu Medya Mahallesi programına katılan fondaş Mustafa Sönmez, önce Milletler Ligi sonra da Avrupa şampiyonu olan Filenin Sultanları üzerinden hükümeti hedef aldı. Sönmez, maçı izlememiş olacak ki “Devlet katında sahip çıkan oldu mu? Gençlik ve Spor Bakanı maça gitti mi? Ben buna bakarım” ifadelerini kullandı. Halbuki Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, final maçı öncesinde Filenin Sultanları'na moral ziyaretinde bulunmuş, şampiyonluk sonrası da ilk tebrik açıklamasını TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ile vermişti. Öte yandan iç savaş çağrısı da yapan Sönmez, “Türkiye’de iç savaş çıkacak, gençler ülkeyi terk ediyor” dedi. Skandal sözlere tepki yağdı.

Giriş Tarihi 04 Eylül 2023, 12:58 Güncelleme 04 Eylül 2023, 13:16
HALK TV’de Filenin Sultanları üzerinden hem algı operasyonu hem iç savaş çağrısı! Canlı yayında skandal sözler: Gençlik ve Spor Bakanı maça gitti mi?

İÇİNDEKİLER

Türkiye Filenin Sultanları'nın yaşadığı galibiyetle büyük sevinç yaşarken CHP'nin provokasyon merkezi HALK TV, yeni bir algı operasyonuna kalkıştı.

HALK TV'NİN FOSİLLERİ ALGI PEŞİNDE
Skandallarıyla gündemden düşmeyen Ayşenur Arslan'ın moderatörlüğünü yaptığı Medya Mahallesi programına katılan fondaş Mustafa Sönmez, maçı izlememiş ve gündemden bir haber olacak ki "Devlet katında sahip çıkan oldu mu? Gençlik ve Spor Bakanı maça gitti mi? Gençlik ve Spor Bakanı bu şampiyonları havaalanında karşılayacak mı? Gençlik ve Spor Bakanı gerekli tebriği sunacak mı? Ben buna bakarım" ifadelerini kullandı.

İÇ SAVAŞ ÇAĞRISI

Tam da Türk kadın milli voleybol takımımızın Avrupa'yı dize getirdiği tarihi günde ülkesini hedef aldı. "Türkiye her an iç savaşın çıkması bekleniyor. Gençler Avrupa'ya kaçıyor, gelecek göremiyor. Böyle bir ülkede yaşamak kolay değil" ifadelerini kullandı.

Mustafa Sönmez'in iç savaş provokasyonu yaptığı sözlere tepki yağdı:

-Şu cümleyi birisi Avrupa'da etse ne olur?
-20 yıldır kuduruyorlar! Sadece ses var!

-Umarım RTUK gereğini yapar.
-Bakın bu muhalefet değil… Muhalefetin bile bir adabı vardır!

-Böyle bir günde ülkeni kötülüyorsun ya pes!
-Şimdi bunlar vatansever olduğunu iddia eder!

FİNAL MAÇI ÖNCESİ OTELDE MORAL ZİYARETİ
CHP yandaşı Mustafa Sönmez'in akla ziyan sorular yönelttiği Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Sırbistan ile oynanacak final maçı öncesi Filenin Sultanları'nı kamp yaptığı otelde ziyaret etti.

KAPTAN ERDEM KARŞILADI

Bakan Bak'ı Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ve takım kaptanı Eda Erdem karşıladı.

Eda Erdem ile bir süre sohbet ederek takımın son durumu hakkında bilgi alan Bakan Bak, daha sonra A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncularıyla buluştu.

BAŞARILAR DİLEDİ

Final öncesi milli oyunculara moral veren Bakan Bak, Avrupa Şampiyonu olacaklarına inandığını belirterek Filenin Sultanları'na başarılar diledi.

Bakan Bak'ın ziyaretinde Gençlik ve Spor Bakan Yardımcıları Hamza Yerlikaya ve Safa Koçoğlu ile önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu da yer aldı.

ŞAMPİYONLUK SONRASI İLK AÇIKLAMA DA OSMAN AŞKIN BAK'TAN
Türkiye Kadın Voleybol Takımı'nın Sırbistan'ı yenerek Avrupa şampiyonu olduğu maçın ardından TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ile birlikte açıklama yapan Osman Aşkın Bak, İtalya maçının ardından bu başarının geleceğine inandıklarını vurgulayarak şu ifadeleri kullandı:

"Hem İtalya maçında hem de Sırbistan maçında 2-1 geriden gelerek kazandılar. Gerçekten savaştılar. Herkesi tebrik ediyorum. Federasyon ve yönetimini tebrik ediyorum. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, hem maç öncesi arayıp başarı diledi hem de maç sonrası arayarak tebrik etti. Türk sporuna yapılan yatırımlar var. Salonlarıyla tesisleriyle muhteşem bir Türkiye var. Türkiye artık voleybol ülkesi. Efsane bir takım ortaya çıktı. İnşallah ilk kez kazandığımız Avrupa şampiyonluğunu taçlandıracağız. Olimpiyatta madalya için savaşacağız. Bu takım başarır. Hayırlı olsun bu güzel ülkeye."

BAŞKAN ERDOĞAN'DAN TEBRİK TELEFONU
Başkan Erdoğan da, maçın hemen ardından takım kaptanı Eda Erdem Dündar'ı telefonla aradı ve "Çok çekişmeli bir maçtı. Buna rağmen şampiyonluğu yakalamış olmanız ülkemiz için bir iftihar vesilesi oldu" dedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN