CHP'li vekilden İmamoğlu ve Özel'e bomba rest! Açık açık alay etti: Çizmeye hazırım!

14-28 Mayıs seçimlerinde hezimete uğrayan koalisyon ittifakı birbirine girdi. CHP'de koltuk savaşı hız kesmeden devam ederken Ekrem İmamoğlu'nun 'koltuk kumarı' boğazında kaldı. Rotayı yeniden İBB'ye çeviren İmamoğlu'na adeta ortak biçimde hareket eden Özgür Özel destek çıktı. CHP Ankara Milletvekili Murat Emir sosyal medyaya bomba gibi düşen bir çıkışta bulundu. Murat Emir, Özel ve İmamoğlu ile ilgili bir paylaşım üzerinden, "Hayallerine çok yakınlar… 25 yılda onbinlerce lazer ile göz çizme tedavisi uyguladım. İstedikleri anda her iki yol arkadaşıma da lazer yapmaya hazırım" sözlerini kullanarak ikilinin hedefleriyle açık açık alay etti.

Giriş Tarihi 17 Ağustos 2023, 22:02 Güncelleme 17 Ağustos 2023, 23:50
CHP’li vekilden İmamoğlu ve Özel’e bomba rest! Açık açık alay etti: Çizmeye hazırım!

İÇİNDEKİLER

28 Mayıs'ta yaşanan seçimin ardından 'Değişim' diyerek Kemal Kılıçdaroğlu'nun koltuğuna göz diken hayırsız evlat Ekrem İmamoğlu yerel seçimler için kolları sıvadı.

Rotayı yeniden İstanbul'a kıran İmamoğlu "Değişim A Takımı" oluşturarak "Zoom cuntası" kurdu yetmedi şehir şehir gezerek delege avına çıktı. Fakat yine de Kılıçdaroğlu'nu yutamadı.

KÖRLER SAĞIRLAR BİRBİRİNİ AĞIRLAR
Ardından "Ne görev verilirse yaparım" diyerek genel başkanlık makamına göz kırpan CHP Grup Başkanı Özgür Özel'e çağrı yaptı. "CHP'nin tarihini bilen geçmişi temiz evlatlar var" diyerek açık açık Özel'e destek açıklaması yaptı.

Ekrem İmamoğlu'nun İBB Başkan adaylığı kararını destekleyen Özgür Özel ise, "2023 seçimini kaybettik ama İstanbul'u kaybedersek yenilgi tescillenerek" diyerek muhalefetteki yerel seçim paniğini vurguladı.



"BÜYÜK MEMNUNİYET DUYUYORUM"
İmamoğlu'nun kendisine yönelik "CHP'nin tarihi bilen evlatları var" sözlerini de değerlendiren Özgür Özel, "Büyük memnuniyet duyuyorum Genel Başkanlık noktasında sorumluluk üstlenebileceğimi size söylemiştim. Adımızın geçtiği bir süreçteyiz. Henüz adaylığımı açıklamadım. Ama en çok ismi geçenlerden biri olarak başkanın cevabını nezaketli buluyorum" ifadesini kullandı.

"ORTAK HAYALİMİZ VAR"
Adaylığını ilerleyen günlerde açıklayacağını belirten Özgür Özel, İmamoğlu gibi 'yolculuk' vurgusu da yaptı. İmamoğlu ile birlikte hareket ettiğine yönelik yorumları da değerlendiren Özel, "İmamoğlu ile benzer kaygı ve umutlarımız var. Ortak bir hayalimiz var. CHP'de göreve gelirsem İmamoğlu ile uyumlu şekilde çalışacağımı biliyorum. Günü geldiğinde iki kişiden birinin oyunu alacağım" çıkışı yaptı.



OLAY GÖNDERME: ÇİZMEYE HAZIRIM!
Özgür Özel ve İmamoğlu'nun açıklamaları sonrası Twitter'da yapılan bir paylaşımı alıntılayan CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, ikilinin hayalleri ile açık açık alay etti. Murat Emir, "Hayallerine çok yakınlar… 25 yılda onbinlerce lazer ile göz çizme tedavisi uyguladım. İstedikleri anda her iki yol arkadaşıma da lazer yapmaya hazırım" dedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN