Terörün kuluçka merkezi Avrupa! Kırmızı listede aranan PKK elebaşları Brüksel'de cirit atıyor: Elebaşı için rezil gösteri

Terörün kuluçka merkezi Avrupa yine şaşırtmadı... Belçika'nın başkenti Brüksel'de Avrupa Parlamentosu önünde PKK elebaşı Abdullah Öcalan için gösteri düzenlendi. Türkiye'nin kırmızı listede aradığı PKK'nın Avrupa'daki elebaşlarından Zübeyir Aydar ve Adem Uzun da gösterideki yerini aldı. Söz konusu gösteride terörist elebaşı Öcalan'ın fotoğrafının bulunduğu pankartlar açıldı ve PKK lehine sloganlar atıldı. Takvim.com.tr detayları sizler için derledi.

Giriş Tarihi 26 Temmuz 2023, 16:03 Güncelleme 26 Temmuz 2023, 18:26
Terörün kuluçka merkezi Avrupa! Kırmızı listede aranan PKK elebaşları Brüksel’de cirit atıyor: Elebaşı için rezil gösteri

İÇİNDEKİLER

Avrupa terörün ve teröristlerin kuluçka merkezi olmaya, Türkiye karşıtı oluşumlara kucak açmaya kesintisiz bir şekilde devam ediyor.



Bu durumun son örneği Belçika'nın başkenti Brüksel'de kayıtlara geçti.


Fotoğrafta: PKK'lı Adem Uzun

KIRMIZI LİSTEDE ARANAN TERÖRİSTLER BEBEK KATİLİ İÇİN DÜZENLENEN GÖSTERİDE
Terör örgütü PKK'nın Avrupa'daki elebaşlarından Zübeyir Aydar ve Adem Uzun, Avrupa Parlamentosu önünde PKK elebaşı Abdullah Öcalan için düzenlenen gösteride ortaya çıktılar.


PKK'lı Zübeyir Aydar (Ortada kravatlı)

ÖCALAN PANKARTLARI AÇILDI, PKK SLOGANLARI ATILDI
Türkiye'nin kırmızı listede aradığı teröristler Aydar ve Uzun, terör örgütü PKK'nın elebaşı Öcalan lehine yapılan gösteriye katıldı. Brüksel'deki gösteride terörist elebaşı Öcalan'ın fotoğrafının bulunduğu pankartlar açıldı ve PKK lehine sloganlar atıldı.

Bazı Avrupa ülkelerinden sivil toplum kuruluşu ve belediye temsilcilerinin katıldığı gösteride, Öcalan'a destek açıklamaları yapıldı.



Kırmızı bültenle aranan terör örgütü PKK'nın Avrupa'daki elebaşlarından Adem Uzun ve Zübeyir Aydar'ın uzun yıllardır Belçika'da yaşadığı biliniyordu.

Aydar, ABD tarafından 2009'da, Uzun ise 2011'de "Özel Olarak Belirlenmiş Uyuşturucu Kaçakçısı" ilan edilmişti.