Tanju Özcan'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na bombardıman! "Bildiğiniz bir şeyler varsa çekinmeyin"

14 ve 28 Mayıs hezimetinden sonra yangın yerine dönen CHP'de sular durulmuyor. Son olarak CHP'de gerilim ve tartışmaların hakim olduğu belediye başkanları ve Parti Meclisi toplantısının ardından Tanju Özcan sosyal medya hesabından Kemal Kılıçdaroğlu'nu yerden yere vurdu. Kılıçdaroğlu'nun 'geçmişi temiz biri olsa bırakırım" sözlerine tepki gösteren Özcan, "Ben kendi adıma bu cümlelerinizi hazmedemiyorum. Partinin Belediye Başkanları ve Milletvekilleri ile ilgili bildiğiniz bir şeyler varsa da bunu kamuoyuna açıklamaktan çekinmeyin." dedi.

Giriş Tarihi 24 Temmuz 2023, 00:30 Güncelleme 24 Temmuz 2023, 16:54
Tanju Özcan’dan Kemal Kılıçdaroğlu’na bombardıman! Bildiğiniz bir şeyler varsa çekinmeyin

İÇİNDEKİLER

28 Mayıs'taki ikinci tur Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinin ardından CHP içindeki kavga iyice çirkinleşti, CHP'lilerin kirli çamaşırları ortalığa saçıldı.

CHP içinde "zoom cuntası" kurup partinin ağır toplarıyla gizli gizli Kılıçdaroğlu'nu "indirme" operasyonu yürüten İmamoğlu, cumartesi günü CHP Genel Merkezi'ndeki belediye başkanları ile yapılan toplantıda Kılıçdaroğlu ile karşılıklı restleşerek birbirine girdi.

İMAMOĞLU İLE KILIÇDAROĞLU FENA RESTLEŞTİ!
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kılıçdaroğlu'na "Hiç kimse vazgeçilmez değildir, Genel Başkan, siz de ben de. Burası Atatürk'ün partisi, kimler geldi kimler geçti" dedi.

"GEÇMİŞİ TEMİZ BİRİ OLSA PARTİYİ BIRAKIRIM"
Kılıçdaroğlu da İmamoğlu'na rest çekerek, "Denildi ki, hiç kimse vazgeçilmez değildir. Sanırım bu Churchill'in sözü. Hatta bu sözü şöyle söyler, 'İngiltere'nin mezarlıkları kendini vazgeçilmez sanan insanlarla doludur'. Ben de katılıyorum, kimse vazgeçilmez değildir. Ben de ömrümün sonuna kadar genel başkan olmayı düşünmüyorum. Tabii ki genel başkan da değişecek. Ama parti ilkelerine bağlı, partiyi ileriye götürecek, geçmişi temiz birini bulun yarın sabah bırakacağım." sözleriyle İmamoğlu'na "şaibelisin" imasında bulundu.

TANJU ÖZCAN KILIÇDAROĞLU'NA DALDI
Kemal Kılıçdaroğlu'na bayrak açan isimlerden Tanju Özcan, Kılıçdaroğlu'nun geçmişi temiz birini bulun sözlerine tepki gösterdi.

Kılıçdaroğlu'nun her fırsatta 'koltuk sevdası'na atıfta bulunarak ağır bir biçimde eleştiren Özcan şu sözleri kullandı:

"Basında yaygın olarak çıkan açıklamanızda "CHP'de adı akçeli işlere karışmamış, geçmişi temiz birisi çıkarsa hemen görevi devredeceğim" demişsiniz. 1,5 milyon CHP üyesi var, çok sayıda Belediye Başkanı ve Milletvekili var. Kendiniz hariç hepimizin geçmişinde akçeli veya başka türlü kirli işler mi var demek istiyorsunuz?

Ben kendi adıma bu cümlelerinizi hazmedemiyorum. Partinin Belediye Başkanları ve Milletvekilleri ile ilgili bildiğiniz bir şeyler varsa da bunu kamuoyuna açıklamaktan çekinmeyin.

Bu sözlerinizle, biz CHP'lileri akçeli işlere bulaşmış, kirli insanlar olarak kamuoyuna ve siyasi rakiplerimize malzeme haline getiriyorsunuz.

Eğer bu cümleleri söylemişseniz veya ima etmişseniz, sizi bütün CHP'llilerden özür dilemeye davet ediyorum!!!"

FETÖ PKK SOROS...
Tanju Özcan dün de Kılıçdaroğlu'nu eleştirerek şunları söylemişti:


"Koltuk sevdalılarıyla, FETÖCÜ danışmanlarınızla, Abdüllatif Şener'in Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu ile, yalancılılığını tescil ettiğiniz Faik Öztrak ile yol yürümeye devam edin.

Yolun sonu aydınlık… Devam edin. Bitiriyorsunuz partiyi. Az kaldı, biraz daha gayret. 2014 Kurultayı'nda; "Unutmayın ben dersimli Kemal'im" demiştiniz. Ben unutmadım… Siz, PKK ve uzantılarıyla , Fetöcülerle, Soros'un kurduğu TESEV üzerinden yolunuza devam ediniz."

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN