İşte CHP'nin hizmet anlayışı bu! Mahmut Tanal tepki çekti: Oy verdikleriniz yapsın... Kılıçdaroğlu buna ne diyecek?

Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal tepki çeken bir paylaşımda bulundu. Seçimlerin geride kaldığını ve "Urfa-Akcakale arası sırat yoluna bir el atsanız" diyen vatandaşa çıkışan Mahmut Tanal, "Oy verdiğiniz Akp yapsın. Engellileyen mi var?" ifadelerini kullandı. Vatandaşlara "CHP'ye oy veren ya da vermeyen olarak" ayırdığı görülen Mahmut Tanal'a tepki yağdı.

Giriş Tarihi 30 Mayıs 2023, 09:12 Güncelleme 30 Mayıs 2023, 11:58
İşte CHP’nin hizmet anlayışı bu! Mahmut Tanal tepki çekti: Oy verdikleriniz yapsın... Kılıçdaroğlu buna ne diyecek?

İÇİNDEKİLER

2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerini Başkan Recep Tayyip Erdoğan kazandı. Erdoğan %52.18 oranında oy alırken 8'li koalisyonun adayı Kemal Kılıçdaroğlu ise 47.82 oranında oy aldı.

ERDOĞAN KAZANDI CHP ÇİRKİN YÜZÜNÜ GÖSTERDİ
Başkan Erdoğan Kılıçdaroğlu'na yaklaşık 2.5 milyon oy ve %5 oranında fark atarken CHP vatandaşı ayrıştıran dilini bir kez daha gösterdi.

Deprem bölgesinde Erdoğan'ın ve Cumhur İttifakı'nın başarısını hazmedemeyerek depremzedelere hakaretler yağdıran CHP zihniyeti gerçek yüzünü kendisinden hizmet bekleyen vatandaşa da gösterdi.

ŞANLIURFA MİLLETVEKİLİ MAHMUT TANAL'DAN ŞANLIURFA İÇİN HİZMET BEKLEYEN VATANDAŞA SKANDAL SÖZLER
Depremin etkilediği Şanlıurfa'dan Milletvekili seçilen Mahmut Tanal kendisine seçimlerin geride kaldığını ve "Urfa-Akcakale arası sırat yoluna bir el atsanız" diyen vatandaşa skandal bir yanıt verdi.

OY VERDİĞİNİZ AK PARTİ YAPSIN
Tanal, "Oy verdiğiniz Akp yapsın. Engellileyen mi var?" dedi. Kendisinin Şanlıurfa Milletvekili olduğunu görmezden gelen Tanal'ın bu sözleri CHP'nin vatandaşları "CHP'ye oy veren ya da vermeyen" olarak ayırdığının kanıtı oldu.

KILIÇDAROĞLU'NUN O SÖZLERİ AKILLARA GELDİ: BUNU YAPAN CHP'Lİ ATARIZ
Tanal'ın bu çıkışı seçimlerden önce Oğuzhan Uğur'un çektiği partlatma operasyonu ile Babala TV'ye çıkan Kılıçdaroğlu'nun sözlerini akıllara getirdi. Kılıçdaroğlu o programda, "Hiç kimsenin depremzedeye 'oyunu böyle kullandın yazıklar olsun' deme hakkı yoktur. Bunu diyen insan değildir. Bunu CHP'li yaptı diyorlar. Hangi CHP'li yaptı ya? Böyle birini bulsak atarız." demişi.

TEPKİ YAĞDI
Sosyal medyada Tanal'ın bu sözlerine tepki yağdı. Vatandaşlar Tanal'a milletvekili olduğunu hatırlatırken "Yerel seçimler yaklaşırken nasıl gelip oy isteyeceksiniz" ifadeleri kullanıldı.

İşte o tepkilerden bazıları;

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN