Bay Bay Kemal’in CHP gençliği vol.2! Depremzedelere ve AK Parti seçmenine hakaret edip terör devletini savundular

İkinci tur seçimlerine sayılı saatler kala sokağın nabzı tutulmaya devam ediyor. CHP'li gençlerle Kadıköy'de gerçekleştirilen yeni bir röpartaj büyük tepkilere neden oldu. Söz konusu videoda CHP'li gençlere "Deprem bölgelerinde AK Parti’nin oy oranın yükselmesi hakkında ne düşünüyorsun?, Seçimde hangi adaya oy vermeyi düşünüyorsun?, Seçimlerde Kemal Kılıçdaroğlu’nun HDP ile yol yürümesi hakkında neler düşünüyorsun?” soruları yönetildi verilen cevaplar ise pes dedirtti. Depremzedelere ve AK Parti seçmenine hakaret eden gençler, Kürdistan kurulmasını desteklediler.

Giriş Tarihi 27 Mayıs 2023, 02:06 Güncelleme 27 Mayıs 2023, 06:21
Bay Bay Kemal’in CHP gençliği vol.2! Depremzedelere ve AK Parti seçmenine hakaret edip terör devletini savundular

İÇİNDEKİLER

İkinci tur seçimlerine sayılı saatler kala sokağın nabzı tutulmaya devam ediliyor. Bu bağlamda CHP'li gençlerle yapılan bir sokak röportajı sosyal medyada tekrar gündem oldu.


Kadıköy'de gerçekleştirilen röportajda, CHP'yi destekleyen gençlere, "Deprem bölgelerinde AK Parti'nin oy oranın yükselmesi hakkında ne düşünüyorsun?, Seçimde hangi adaya oy vermeyi düşünüyorsun?, Seçimlerde Kemal Kılıçdaroğlu'nun HDP ile yol yürümesi hakkında neler düşünüyorsun?" soruları yönetildi.



Sorulan sorulara verilen cevaplar ise pes dedirtti. Depremzedelere ve AK Parti seçmenlerine hakaret eden CHP'li gençler, Kürdistan kurulmasını adeta destekledi.



DEPREMZEDE VATANDAŞLARA HAKARET ETTİLER
Depremzedelere ağır hakarette bulunan genç "Normal kırsal alanda koyun çok oluyor. Oy veriliyorsa demek ki oradaki halk mutlu ve bu durumdan şikayetçi değiller. Bizim için fark eden bir şey yok biz Kadıköy'de oturuyoruz. Durumumuz iyi herkes kendi düşünsün derim" ifadelerini kullandı.



Diğer bir genç ise akla ziyan bir iddiada bulunarak ölülere oy kullandırıldı açıklamasında bulundu.



DEPREM BÖLGESİNDEKİ İNSANLARA CAHİL DİYEREK AŞAĞILADILAR
Deprem bölgesindeki insanlara 'cahil ve düşüncesiz' diyerek aşağılayan genç kız AK Parti'nin desteklenmesini tedavi edilemeyecek bir hastalık olarak tanımladı.



Diğer bir genç kız ise depremzedelere koyun olarak hakarette bulunurken ahlak dışı bir benzetmede bulundu.



KÜSTAH SÖYLEM: KÜRDİSTAN KURULABİLİR
Depremzedelere küfür eden genç, bununla yetinmeyerek küstah söylemlerde bulundu. Eli kanlı terör tutuklusu Selahattin Demirtaş'ın serbest kalmasını belirterek, "Haklılar Kürdistan devleti kurmak isteyebilirler, Selahattin Demirtaş bunun öncülerinden gelip o devletin başına geçebilir" dedi.



Öte yandan HDPKK'yı Kürtlerin kurtuluşu olarak gören genç terör uzantısını inkar etti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN