Başkan Erdoğan Kılıçdaroğlu'na fark attı, fondaşların ayarları kaçtı! Halk TV'de "Adam kazandı" yorumları FOX TV'de kavga...

Milli irade bugün tecelli etti... Başkan Recep Tayyip Erdoğan, 7'li koalisyonun cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na 2.6 milyon oyluk fark attı. Bu durum fondaşların da ayarlarıyla oynadı. CHP yanlısı yayınlarıyla ön plana çıkan Halk TV'de "Erdoğan kazandı" yorumu yapıldı. Öte yandan Amerikan sermayeli tetikçi FOX TV'nin seçim yayınında Kılıçdaroğlu’na oy hesabı yapıldığı sırada Delçuk Tepeli ve Nevşin mengü birbirine girdi. Takvim.com.tr detayları sizler için derledi.

Giriş Tarihi 15 Mayıs 2023, 02:21 Güncelleme 15 Mayıs 2023, 02:37
Başkan Erdoğan Kılıçdaroğlu’na fark attı, fondaşların ayarları kaçtı! Halk TV’de Adam kazandı yorumları FOX TV’de kavga...

İÇİNDEKİLER

Türkiye ikinci yüzyılının en önemli dönemecini aştı. Milli irade sandığa gitti, ipi Kılıçdaroğlu'na 2.6 milyon oy fark atan Başkan Recep Tayyip Erdoğan göğüsledi.

Cumhur İttifakı'nın yarışı hem Meclis'te hem de Cumhurbaşkanlığı'nda önde tamamladı. Ortaya çıkan tablo hem CHP'nin hem de yandaşı medyanın ayarlarıyla oynadı.



HALK TV: "ERDOĞAN BU SEÇİMİ ALDI"
Fondaş Halk TV'deki seçim özel yayında İsmail Küçükkaya, "Tayyip Erdoğan'ın bunca şeye rağmen bu oyu almasını anlayamıyorum büyük başarı" diyerek şaşkınlığını dile getirdi.



Aynı programda yorum yapan Mehmet Tezkan ise, "Erdoğan 2. tura da kalırsa bu şartlarda seçimi kazanmış demektir" dedi.



SELÇUK TEPELİ VE NEVŞİN MENGÜ BİRBİRİNE GİRDİ
Öte yandan Amerikan sermayeli tetikçi FOX TV'nin seçim yayınında Kılıçdaroğlu'nun ilk turda seçilebilmesi için gereken oy hesabı sırasında gerginlik yaşandı.

Selçuk Tepeli sert bir üslupla "Bahsettiğin şeyler bu denklemi karşılamıyor" ifadelerini kullanarak Nevşin Mengü'ye tepki gösterdi, sözü Ankara'daki konuğa vermek istedi. Sonrasında ise "Bu arada Nevşin düşünür biraz" diyerek Mengü'yü iğneledi.



Nevşin Mengü bu tutuma cevaben, "Düşünecek bir şey yok, belli bir şey. Allah Allah... Enterasan!" dedi.