İstanbul Finans Merkezi'nin görüntüsü 7'li koalisyon ve Kılıçdaroğlu'nu yedi bitirdi!

Kılıçdaroğlu, video paylaşmayı marifet sandı. Başkan Erdoğan ise Türkiye'nin ilk otomobilini, gemisini, uçağını, yaptırdı. Sayısız köprü, metro, tren, havalimanı ve baraj açtı. Karadeniz Gazı için de geri sayıma başladı! Kemal Bey, İngiltere'den 300 milyar dolar bulduğunu söyleyip sükse yaptı. Ama paranın kalbi, yeni açılan İstanbul Finans Merkezi’nde atmaya başladı. Bize de Kılıçdaroğlu ve 7’li koalisyonuna müjde vermek kaldı: Parayı uzaklarda aramayın!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Nisan 2023 Güncelleme 20 Nisan 2023, 07:01
İstanbul Finans Merkezi’nin görüntüsü 7’li koalisyon ve Kılıçdaroğlu’nu yedi bitirdi!

İÇİNDEKİLER

Halka hizmet, Hakk'a hizmettir! Erdoğan, işte bu bilinçle yola çıktı. Birçok ilk'i başardı. Ayrıca çok sayıda santral, köprü, baraj, hastane ve konut projesi yaptı.



Üzerine bir de "Süper Hızlı Tren" müjdesini patlattı. Karadeniz Gazı'nı da bugün açacağını açıkladı. "Büyük sürprizler" olacağını vurguladı. Yani Türkiye'yi hep üst lige taşıdı. Daha çok yazacaktık ama bizim de yerimiz kalmadı... Devamı hemen altta....



Çevre Bakanı Murat Kurum, İstanbul Finans Merkezi'nde medya yöneticilerini ağırladı. Bu projeyle Türkiye'nin; Londra, New York ve Hong Kong'a rakip olacağını anlattı.



Yatırım değerinin de 65 milyar lirayı bulduğunu hatırlattı. Böylece, Londra'ya gidip para isteyen Kemal Kılıçdaroğlu'na gerçek değeri İstanbul'da aramak kaldı...

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN