Muhalefetin soğan algısından sonra gıda provokatörleri devreye girdi! Çuval çuval sağlam soğanları yol kenarına döktüler

2023 seçimlerine sayılı zaman kalırken, bazı kirli eller pis emellerini sergilemekten geri durmuyor. Bunun son örneği ise soğan üzerinden yapılan çirkin provokasyon oldu. Özellikle muhalefet kanadının soğan üzerinden oluşturmaya çalıştığı kirli algının ardından gıda provakatörleri devreye girdi. Bir vatandaşın kameraya aldığı görüntülerde çuval çuval sağlam soğanların yol kenarına döküldüğü görüldü.

Giriş Tarihi 09 Nisan 2023, 00:39 Güncelleme 09 Nisan 2023, 01:05
Muhalefetin soğan algısından sonra gıda provokatörleri devreye girdi! Çuval çuval sağlam soğanları yol kenarına döktüler

İÇİNDEKİLER

Türkiye cumhurbaşkanlığı seçimlerine artık gün sayarken, bazı kirli eller pis emellerini sergilemekten geri durmuyor. Bunun son örneği ise soğan üzerinden yapılan çirkin provokasyon oldu.


GIDA PROVOKATÖRLERİ İŞ BAŞINDA
Özellikle muhalefet kanadının soğan üzerinden oluşturmaya çalıştığı kirli algının ardından gıda provakatörleri sahne aldı. Ellerindeki soğanları buldukları boş alanlara döken gıda provokatörlerinin kirli emelini bir vatandaş gözler önüne serdi.



SAĞLAM SOĞANLARI YOL KENARLARINA DÖKTÜLER
Bir vatandaşın kaydettiği görütülerde yol kenarına çuval çuval sağlam soğanların döküldüğü görüldü.



GÖRÜNTÜLERİ KAYDEDEN VATANDAŞ İSYAN ETTİ
Yol kenarına dökülen kamyon kamyon soğanları görüntüleyen vatandaş duruma isyan etti. "İstanbul'da kilosu 30 lira olan taş gibi soğanları AK Parti'yi başarısız göstermek için dökmüşler buraya. Kamyon kamyon soğan, sapsağlam soğan. AK Parti başarısız olsun diye bu münafıklar bu şerefsizler bu soğanları buralara heder etmişler. Yazıklar olsun. Bunlar ne yaparsa yapsın Allah'ın izniyle AK Parti bu sene yüzde 55-60 alacak. Burada geçen arkadaşlar doldursun arabalarına vatandaşa dağıtsın" ifadelerini kullandı.



FAİK ÖZTRAK SOĞAN ALGISINA SOYUNMUŞTU
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak geçtiğimiz günlerde parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında soğan üzerinden kirli bir algı operasyonuna soyunmuştu. Öztrak'ın bu söyleminin ardından ortaya çıkan görüntüler gıda provokasyonun asıl amacını bir kez daha gözler önüne serdi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN