88 yaşındaki Leyla teyzenin Başkan Erdoğan sevgisi: "Size hep dua ediyorum, Fetih suresini okuyup yolluyorum"

Edirne'de yaşayan 88 yaşındaki Leyla teyzenin Başkan Recep Tayyip Erdoğan'a dua ettiği anlar sosyal medyada büyük beğeni topladı. Leyla teyze "Size hep dua ediyorum. Fetih suresini okuyup yolluyorum. Anlatıyorum önüme gelene seni fakirlere bakıyorsunuz." ifadelerini kullandı.

Giriş Tarihi 08 Nisan 2023, 01:55 Güncelleme 08 Nisan 2023, 02:22
88 yaşındaki Leyla teyzenin Başkan Erdoğan sevgisi: Size hep dua ediyorum, Fetih suresini okuyup yolluyorum

İÇİNDEKİLER

Edirne'de yaşayan 88 yaşındaki Leyla teyzenin sosyal medyadaki görüntüleri çok sayıda beğeni alırken binlerce kez paylaşıldı.



"FETİH SURESİ OKUYUP YOLLUYORUM"
Leyla teyze o görüntülerde Başkan Recep Tayyip Erdoğan'a seslenirken "Selamün aleyküm Başkanım Tayyip Bey. Ben Edirne'den Ayşekadın'dan Leyla Teyze. 88 yaşındayım. Size hep dua ediyorum. Fetih suresini okuyup yolluyorum. Anlatıyorum önüme gelene seni fakirlere bakıyorsunuz. Çok seviniyorum bütün insanlara yardım ediyorsunuz. İyi insansınız, Allah sizden razı olsun." ifadelerini kullanarak Erdoğan'a dua etti.



"HEPİMİZİ DUYGULANDIRDI"
AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba o görüntüleri sosyal medyadan paylaşırken "Bu sıcaklığı ve samimiyeti her zaman koruyacağız. Edirne'mizden 88 yaşındaki Leyla teyzemizin Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a olan kocaman sevgisi ve duası hepimizi duygulandırdı." ifadelerini kullandı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN