Kemal Kılıçdaroğlu, Ekşi Sözlük isimli lağım çukuruna sahip çıktı!

Provokatif yayınlarla kaossever bir tutum sergileyen, kara propaganda oyunları ve iftiraya dayalı yanlış yönlendirmelerin merkezi haline gelmiş Ekşi Sözlük, son olarak deprem üzerinden kirli algı oyununa soyunmuş ve tepkileri üzerine çekmişti. Bu gelişmelerin arından BTK, Ekşi Sözlük'e erişim engeli getirmişti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu alınan karar üzerinden sosyal medya hesabından Ekşi Sözlük isimli çöplüğe adeta sahip çıktı. Kılıçdaroğlu,“Twitter’ı en kritik saatlerde kapadılar, yardım çağırılanı duyamadım. Şimdi de sözlük’ün sesini kıstılar. Ürettiği yalanlardan başka hiçbir şeye tahammülü olmayan İletişim Başkanlığı, elini Ekşi Sözlük’ten hemen çek!" ifadelerini kullandı.

Giriş Tarihi 23 Şubat 2023, 01:23 Güncelleme 23 Şubat 2023, 02:01
Kemal Kılıçdaroğlu, Ekşi Sözlük isimli lağım çukuruna sahip çıktı!

İÇİNDEKİLER

Toplumsal değerlerin hiçe sayılarak iftiraya dayalı yanlış yönlendirmeler ve kara propagandanın adeta üretim merkezi haline gelen Ekşi Sözlük isimli çöplük son olarak Kahramanmaraş merkezli depremlerle ilgili dezenformasyonların yayılmasında büyük rol oynamıştı.



İslam ve Müslümanlara hakaret edilen, aleni darbe çığırtkanlığı yapılan, Başkan Erdoğan'a ölüm tehditleri savrulan ve PKK/PYD/YPG güzellemesine yer verilen mecrada deprem üzerinden yapılan kirli algılar bardağı taşıran son damla olmuş, bu gelişmeler üzerine
Bilgi Teknolojileri Kurumu harekete geçmişti.



ERİŞİM ENGELİ GETİRİLDİ
BTK, Ekşi Sözlük ile ilgili erişim engeli kararı aldığını internet sitesi üzerinden, "eksisozluk.com, 21/02/2023 tarihli ve 490.05.01.2021.-100029 sayılı Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu kararıyla erişime engellenmiştir." ifadeleriyle duyurmuştu.



KEMAL KILIÇDAROĞLU LAĞUM ÇUKURUNA SAHİP ÇIKTI
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, provokatif yayınlarla kaossever bir tutum sergileyen, kara propaganda oyunları ve iftiraya dayalı yanlış yönlendirmelerin merkezi haline gelmiş olan Ekşi Sözlük isimli çöplüğe sahip çıktı.



Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Kılıçdaroğlu tehditkar bir dille, "Twitter'ı en kritik saatlerde kapadılar, yardım çağırılanı duyamadım. Şimdi de sözlük'ün sesini kıstılar. Ürettiği yalanlardan başka hiçbir şeye tahammülü olmayan İletişim Başkanlığı, elini Ekşi Sözlük'ten hemen çek!" ifadelerini kullandı.



CHP TAM DESTEK VERİYOR!
Manipülasyon merkezi gibi işleyen Ekşi Sözlük'e CHP'nin verdiği destek de gizli değil! 2013 yılında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ekşi Sözlük'ün kurucusu Sedat Kapanoğlu ve 8 ekşi yazarı ile toplantı yapmıştı. Kılıçdaroğlu Gezi provokasyonunun yapıldığı günlerde Kapanoğlu'na gaz maskesi ve bir de teşekkür sertifikası hediye etmişti.


TAKVİM.COM.TR KİRLİ SİCİLLERİNİ TEK TEK DEŞİFRE ETTİ
CHP'nin de açık olarak destek verdiği, İslam ve Müslümanlara hakaret edilen, aleni darbe çığırtkanlığı yapılan, Başkan Erdoğan'a ölüm tehditleri savrulan, PKK/PYD/YPG güzellemesi yapılan hatta çocuk istismarının bile konuşulduğu Ekşi Sözlük isimli bu lağım çukurunun kirli sicilini takvim.com.tr tek tek deşifre etmişti.

EKŞİ'DEKİ SKANDALLAR
Ekşi Sözlük'e erişim engeli getirilmesi ve muhalefetin sözlüğe verdiği destek akıllara söz konusu mecranın imza attığı skandalları getirdi.

Ekşi Sözlük'te sadece toplumsal değerler hedef alınmıyor. Ezana hakaret ediliyor, terör örgütü PKK propagandası ve bebek katillerine övgüler düzülüyor.

İşte Ekşi Sözlük'te yer alan o skandallar;

Ekşi Sözlük'te yapılan iç savaş provokasyonu



Deprem sonrası AFAD'a yönelik yürütülen kara propaganda



Suriyelileri hedef gösteren nefret söylemi içerikli Ekşi Sözlük başlığı

Selçuk Bayraktar'ı ölümle tehdit eden entry

BAŞKAN ERDOĞAN'A ÖLÜM ÇAĞRISI
Milli iradeyi hiçe sayan muhalif yayın organı, Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ı alenen hedef aldı. Bir Ekşi Sözlük yazarı, "RTE'nin en az 2028'e kadar ülkeyi yönetecek olması" başlığı altında yapılan yorumlarda Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ı açıktan ölümle tehdit etti.

Yorumların birinde "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı birisi öldürsün" şeklindeki ifadeleri büyük bir tepkiyle karşılandı.



PKK/PYD/YPG/HPG GÜZELLEMESİ YAPTILAR
Ekşi Sözlük'ün, bölücü terör örgütü PKK'nın da kara propagandasını yaptığı ortaya çıktı.




Bebek katili örgüt PKK/PYD'nin demokratik parti diye tanımlandığı maddelerden biri şu şekilde;

"Demokratik birlik partisi. suriye'de örgütlenmiş olan ve "suriye'deki kürt sorunun çözümünde demokratikleşme ve kendi kaderini tayin hakkını" savunan kürt siyasal örgütü. pkk'nın suriye'deki legal örgütü olarak da tanımlanmaktadır."



TERÖRİSTBAŞI BEBEK KATİLİ APO'YA 'EKŞİ'Lİ SELAM
Sosyal paylaşım sitesinde "hpg" adıyla açılan başlıkta teröristbaşı Abdullah Öcalan'a atıfta bulunularak "apocu felsefede zafere yürüyen halkın teminatı" sözleri sarf edildi.



İSLAM'I HEDEF ALAN SKANDAL BAŞLIK
"Hala camilerden Arapça saçmalıkların bağırılması"
diye açılan başlıkta İslam düşmanları adeta içlerindeki düşmanlığı kustular.

KUTSAL DEĞERLERİ AŞAĞILADILAR
Mehmet Akif Ersoy'un "Bu ezanlar, ki şehadetleri dinin temeli" diye tanımladığı kutsallarımız Ekşi'de "yoksul ve cahil halkın kafasını bulandırma aracı" olarak tarif edilip aşağılandı.

İslam'la ilgili en temel bilgilerden dahi yoksun yazarlar 5 vakit ezan okunmasından da rahatsız olacak ki ezanın nasıl ve kaç defa okunacağına dair ahkam kesmekten de geri kalmadılar.



Başörtülü kadınlar hedef alındı.



7 YAŞINDAKİ ÇOCUĞA CİNSEL İSTİMASTAR İTİRAFI
Ekşi Sözlük'te 'ekşi itiraf' başlığı altında bir kullancı 7 yaşındaki çocuğa cinsel istismarda bulunduğunu itiraf etmişti.

Hem de bunu yaparken iğrenç detaylar da verdi. Kendisini savunan 'krneac ırkam' isimli kullanıcı inanmayanlara ise kanıt gönderebileceğini ifade etmişti.



ÇUKURUN KAPANMASI EKREM İMAMOĞLU'NU RAHATSIZ ETTİ
Ekşi Sözlük'ün kapatılması CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu da rahatsız etti! İmamoğlu yaptığı paylaşımda, "Yola "3Y ile Mücadele" diyerek çıktılar. Y'lerden biri Yasaklardı. Uzun bir yasaklar listesi olan bir ülke haline döndük. Ne yazık ki; bu akşam da yasaklılar listesine Ekşi Sözlük eklendi. Gün gelecek, devran dönecek, bu yasaklar bitecek!" iddiasında bulunarak skandalların merkezi Ekşi Sözlük'ün kapatılmasını eleştirdi.



İNCE DE SAVUNDU!
CHP'den ayrılıp Memleket Partisi'ni kuran Muharrem İnce ise yaptığı paylaşımda Ekşi Sözlük'ün imza attığı rezillikleri görmezden gelerek "Ekşi Sözlük'e erişim engeli getirildiğini gördüm. Yahu bırakın çocuklar öfkelerini de, sevinçlerini de, umutlarını da, eleştirilerini de özgürce yazsınlar. Ne istiyorsunuz bu gençlerden. Benimle ilgili de eleştiriler yazıyorlar, okuyorum, yararlanıyorum. Bu kadar korkak olmayın.." dedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN