7,7'lik deprem felaketi sonrası Başkan Erdoğan siyasi parti liderleriyle tek tek görüştü! Bölgedeki durum ve çalışmalar değerlendirildi

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'yi derinden sarsan 7,7'lik deprem felaketi sonrası temaslarını sürdürüyor. Dün MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, ve diğer siyasi liderlerle görüşen Başkan Erdoğan bugün 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, eski başbakanlardan Tansu Çiller ve Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan ile telefonda görüştü.

Giriş Tarihi 06 Şubat 2023, 17:49 Güncelleme 07 Şubat 2023, 17:16
7,7’lik deprem felaketi sonrası Başkan Erdoğan siyasi parti liderleriyle tek tek görüştü! Bölgedeki durum ve çalışmalar değerlendirildi

İÇİNDEKİLER

Başkan Recep Tayyip Erdoğan Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen depremler sonrası liderlerle temaslarını sürdürüyor.

BAŞKAN ERDOĞAN 11. CUMHURBAŞKANI ABDULLAH GÜL İLE GÖRÜŞTÜ
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile telefonda görüştü.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 11. Cumhurbaşkanı Gül ile görüşmesinde, deprem sonrası bölgedeki durum ve arama-kurtarma çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.

YENİDEN RAFAH PARTİSİ GENEL BAŞKANI FATİH ERBAKAN
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan ile telefonda görüştü.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan ile yaptığı görüşmede, deprem sonrası bölgedeki durum ve arama-kurtarma çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.

TANSU ÇİLLER İLE TELEFON GÖRÜŞMESİ
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, eski başbakanlardan Tansu Çiller ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Erdoğan, Çiller ile yaptığı görüşmede, deprem sonrası bölgedeki durum ve arama kurtarma çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulundu.

DÜN DE PEŞ PEŞE GÖRÜŞMELER GERÇEKLEŞTİRMİŞTİ
Başkan Recep Tayyip Erdoğan dün de Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile telefon görüşmesi yaptı.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Bahçeli, görüşmede, deprem sonrası bölgedeki durum ve arama kurtarma çalışmaları hakkında değerlendirmede bulundu.



AKŞENER İLE GÖRÜŞTÜ
Başkan Erdoğan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Erdoğan ile İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, görüşmede, deprem sonrası bölgedeki durum ve arama kurtarma çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulundu.



DESTİCİ VE AKSAKAL İLE DE GÖRÜŞTÜ
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici ve Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Önder Aksakal ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.



ÇELEBİ, BABACAN, KARAMOLLAOĞLU...
Öte yandan Erdoğan, Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi, Demokrasi ve Atılım Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ile birer telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, görüşmelerde, Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen depremler sonrası bölgedeki durum ve arama kurtarma çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN