28 yılın 'TAKVİM'i! Halkın gazetesi TAKVİM, haklının ve doğrunun yanında!

Son çeyrek yıla damgasını vuran TAKVİM, önemli olaylara tanıklık etti. Milli ve yerli duruşundan taviz vermeden, tarafsız ve doğru haberleri, okurlarına iletti.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Ekim 2022 Güncelleme 28 Ekim 2022, 06:56
28 yılın ’TAKVİM’i! Halkın gazetesi TAKVİM, haklının ve doğrunun yanında!

İÇİNDEKİLER

Bundan tam 27 yıl önce 27 Aralık 1994'te yayın hayatına başlayan TAKVİM, o günden bu güne tarafsız ve bağımsız haberciliği ile okurlarının gönlüne girmeyi başardı.



Spordan magazine ve ekonomiye, güncelden siyasi haberlere kadar birçok manşetiyle gündem yarattı.



Milli ve yerli olan her projeyi destekleyip ülkenin çıkarları söz konusu olduğunda taraf olduğunu haykırdı. Özellikle emeklinin, işçinin ve memurun sorunlarını sayfalarına taşıdı. Bu konuda hükümetlere uyarılarını yaptı. Gezi olaylarının arkasındaki dış güçler ve kışkırtıcıların kimler olabileceğini cesurca aktarmaktan geri kalmadı. 17-25 Aralık kumpasında, 15 Haziran 2016 FETÖ'nün hain darbe girişiminde milli ve yerli duruşundan taviz vermeden halkın yanında yer aldı. Türk askerinin Kuzey Irak'ta ve Suriye'de PKK'nın kökünü kazımak için yaptığı operasyonları ayrıntılarıyla okurlarına aktardı. Türkiye'ye karşı dış güçlerin giriştiği ekonomik saldırıların ayrıntılarını anında yazdı... Bundan sonra da aynı kararlılıkla ve aynı cesaretle yayın hayatına devam edeceği mesajını paylaştı... Nice yıllara TAKVİM!



Halkın gazetetesi TAKVİM, yayın hayatına Çiller'in başbakanlığı döneminde başladı. 28 Şubat postmodern darbe, 27 Nisan muhtırası, 17-25 Aralık ve 15 Haziran darbe girişimine tanık oldu.

GÜNDEM BELİRLEYEN MANŞETLER























TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN