Son dakika: Başkan Erdoğan, İngiltere Kralı Charles ile görüştü: Elizabeth için taziye, yeni dönemde güçlü işbirliği mesajı

Son dakika haberi... Başkan Recep Tayyip Erdoğan, İngiltere Kralı Charles ile bir görüşme gerçekleştirdi. Erdoğan'ın Elizabeth’in ölümü dolayısıyla taziyelerini ilettiği görüşmede ikili ilişkiler ve işbirliği de ele alındı.

Giriş Tarihi 25 Ekim 2022, 20:53 Güncelleme 25 Ekim 2022, 21:18
Son dakika: Başkan Erdoğan, İngiltere Kralı Charles ile görüştü: Elizabeth için taziye, yeni dönemde güçlü işbirliği mesajı

İÇİNDEKİLER

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Birleşik Krallık Kralı 3'üncü Charles ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, görüşmede, Türkiye-Birleşik Krallık ilişkileri ele alındı.

Erdoğan, görüşmede, Kraliçe II. Elizabeth'in hayatını kaybetmiş olması dolayısıyla taziyelerini iletti.



YENİ DÖNEMDE GÜÇLÜ İŞBİRLİĞİ
Başkan Erdoğan, iki ülke arasında stratejik ortaklığa ve müttefikliğe dayalı münasebetlerin ve pek çok alana yayılmış güçlü işbirliğinin yeni dönemde de gelişeceğine inandığını ifade etti.



Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'nın resmi sosyal medya hesapları üzerinden Erdoğan - Charles zirvesine ilişkin açıklama yapıldı.

İşte o açıklama;

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN