8 saatlik sır perdesinin ucu Pensilvanya'ya çıkıyor! Kılıçdaroğlu ortak güzergahta FETÖ'cülerle mi görüştü? Bomba detay...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, icazet alamadığı hüsranlarla dolu ABD seferini 'bilim ve teknoloji' maskesiyle perdelerken bir yandan da attığı karanlık adımlarla tüm dikkatleri üzerine topluyor. ABD'de yaşayan Türk gazetecileri programına almayan Kılıçdaroğlu, yanında getirdiği gazetecileri de atlatarak 8 saat ortadan kayboldu. Kılıçdaroğlu'nun bu süre zarfında Fetullahçı Terör Örgütü'nden bir isimle görüşüp görüşmediği merak konusu olurken; gizlilikle atılan karanlık adımlar şüpheleri de beraberinde getirdi. Öte yandan Kılıçdaroğlu'nun izlediği güzergah detaylıca mercek altına alındığında FETÖ'nün ininin bulunduğu Pensilvanya'ya yakın güzergahtan geçtiği anlaşılıyor.

Giriş Tarihi 12 Ekim 2022, 20:56 Güncelleme 28 Kasım 2022, 11:08
8 saatlik sır perdesinin ucu Pensilvanya’ya çıkıyor! Kılıçdaroğlu ortak güzergahta FETÖ’cülerle mi görüştü? Bomba detay...

İÇİNDEKİLER

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun tartışmaların gölgesinde ABD'ye başlattığı 'icazet' seferi deyim yerindeyse hüsranla sonuçlandı.

Sanders, Eski ABD Başkanı Barack Obama ve diğer senatörlerle değil görüşme randevu bile alamayan CHP heyeti, fiyaskoyu perdelemek için 'bilim ve teknoloji' maskesine sığındı.


FİYASKOYU PERDELEMEK İÇİN "ABD'YE İHTİYACIMIZ YOK" MESAJI
İmaj yükseltmek isteyen CHP, "Bay Kemal adaylık icazetini ya altılı masadan alır ya milletten alır. Amerika'ya bizim ihtiyacımız yok" açıklamasını yaptı.

Tüm bu gelişmelerin ışığında bomba bir detay ortaya çıktı.

GÖTÜRDÜĞÜ GAZETECİLERİ ATLATIP 8 SAAT ORTADAN KAYBOLDU
Kılıçdaroğlu'nun ziyarette yanında götürdüğü Cumhuriyet Gazetesi yazarı Orhan Bursalı, Halk TV programcısı İsmail Saymaz, KRT Muhabiri Tülin Daloğlu, ANKA Editörü Duygu Güvenç ve Hacer Foggo gibi isimleri atlatıp 8 saat ortadan kaybolduğu ortaya çıktı.

CHP liderinin Salı sabahı Boston'da yaptığı bir görüşmeden sonra tarifeli uçakla Washington'a gelmesi beklenirken götürdüğü gazetecileri atlatıp uçak biletini yakarak otomobille yola çıkmaya karar verdiği öğrenildi.



Kemal Kılıçdaroğlu, ABD'de görev yapan Türk gazetecileri programına almadı.



KİMLERLE GÖRÜŞTÜ?
Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Başkan seçildikten sonra 2013 yılında ABD'ye gitmiş ve FETÖ terör örgütü yöneticileriyle bir araya gelmişti.

Kılıçdaroğlu'nun ABD ziyaretinin ardından FETÖ'nün 17/25 Aralık operasyonu gerçekleşmişti.

8 SAATLİK YOLCULUĞUN UCU FETÖ'YE Mİ ÇIKIYOR?
Bu gerçekler ortadayken; Kılıçdaroğlu'nun 8 saatlik süre zarfında Fetullahçı Terör Örgütü'nden bir isimle görüşüp görüşmediği merak konusu olurken; gizlilikle atılan karanlık adımlar şüpheleri de beraberinde getirdi.



Kılıçdaroğlu'nun uçağa binmeyerek kara yolunu seçmesi ve takip ettiği güzergah detaylıca mercek altına alındığında karşımıza çok çarpıcı sonuçlar çıkıyor.

CHP lideri, Washington ile New York arasındaki 351 km'lik yolu 3 saat saat 48 dakikada alması gerekirken 8 saatte tamamlıyor.

Aradaki kayıp olan 4 küsür saatlik zaman diliminde ne yaptığı ise tam bir muamma.

Bu noktada Washington ile New York arasındaki mesafeyi gösteren haritayı detaylıca incelediğimiz vakit, güzergahın Fetullahçı Terör Örgütü'nün ininin bulunduğu Pensilvanya'nın yakınlarından geçtiği anlaşılıyor.

ORTAK GÜZERGAHTA PENSİLVANYA'DAN GELEN FETÖ'CÜ HEYET İLE Mİ GÖRÜŞTÜ?
Güzergahın Pensilvanya'ya yakın bir noktadan geçmesi ve Kılıçdaroğlu'nun beraberindeki heyeti atlatarak 8 saat ortadan kaybolması 'FETÖ' iddialarını da güçlendirdi.

Pensilvanya'dan gelen FETÖ'cü bir heyetin güzergah üzerinde bir noktada Kılıçdaroğlu ile görüştüğü yorumları yapıldı.




Öte yandan bu durum A Haber ekranlarında yayımlanan Sebep Sonuç programında da masaya yatırıldı. Konuya ilişkin Aydınlık Gazetesi Yazarı Gaffar Yakınca, çarpıcı bir değerlendirmede bulundu.

Karayolu ile 3 saat sürecek bir yolculuk olduğunu vurgulayan Yakınca, "Şüpheyi artıran şeylerden birisi de şu; gezi öncesi hazırlık ve kurulan heyetler de şaibeli. CHP'liler söylüyor bunu. Parti yöneticileri yok, kim olduğunu bilmediğimiz insanlar var." dedi.

"KILIÇDAROĞLU'NUN YANINDAKİ İSİMLER ABD İLTİSAKLI"
ABD'ye giden Kılıçdaroğlu'nun heyetinde yer alanlardan Hacer Foggo ismine dikkat çeken Yakınca, "CHP kadrolarından yetişen birisi değil. Sezgin Tanrıkulu gibi dışarıdan monte edilmiş bir tip. Yoksullukla mücadele diye bir iş yapıyorlar. Kritik olan nokta şu, ABD hükümetinin fonlarıyla destek verdiği bütün işlerini ABD parasıyla yapan sözde sivil toplum aktivisti bir insan. Anlıyoruz ki Kılıçdaroğlu'nun ABD ile ilişkilerde araya koymak istediği böyle isimler." diye konuştu.



"PENSİLVANYA'DAN GEÇİYOR, ORADA DA TUHAF TUHAF TİPLER CİRİT ATIYOR"
Kılıçdaroğlu'nun Pensilvanya'dan geçtiğini vurgulayan Yakınca, "Pensilvanya'dan geçiyor. Terörist elebaşıyla görüşmek muhalefet liderine yakışmaz. Aklımıza gelen de o değil ama tuhaf tuhaf tipler cirit atıyor orada acaba bir toplantı yapıldı mı? CHP'li belediye başkanları, Meral Akşener de dahil olmak üzere ABD ve İngilizlerle görüşmeler yaptılar. İnsan ister istemez bunu soruyor. Kendi siyasi arkadaşları da bunları ifşa etti." ifadelerini kullandı.

8 saatlik kaybın büyük şaibelere yol açtığını ifade eden Yakınca, "CHP içerisinde bu tuhaf görüntüye itiraz edecek insanlar olduğunu düşünüyorum. CHP acaba böyle konuşulmasını mı istiyor? Şüphe oluşturmak mı istiyorlar? KHK'lıların oyunu almak istiyor olabilir." dedi.

'DERİNLER' ANLAM VEREMEDİ!
Takvim.com.tr'nin günler öncesinden 'Derinlerden Gelme Sesi' manşetiyle detaylarını duyurduğu ve 'icazet turu' olarak okuyucularına aktardığı ABD seferine, Okyanus Ötesi'ndeki 'derin' isimlerin tarafından bir hayli şaşkınlıkla karşılanmıştı.

ABD'deki derin yapılarla yakınlığı bilinen Türkiye ve Ortadoğu uzmanı, Dış İlişkiler Konseyi üyesi Steven A.Cook, "Kılıçdaroğlu'nun Washington'u ziyaret etmesinin hiçbir nedeni yok" diye bir paylaşım yapmış, Cook'a yanıt veren ise 'Gezi ve 15 Temmuz' davalarından da yargılanan firari Henri Barkey ise "Son dakika kararı ve amatörce" yorumunda bulunmuştu.

"NEDEN BURADA KİMSE BİLMİYOR"
ABD seferini "Tipik CHP beceriksizliği" olarak yorumlayan Cook'dan yine manidar bir paylaşım geldi.

Steven A.Cook, Twitter hesabından Kemal Kılıçdaroğlu'nun neden ABD'de olduğunu kimsenin bilmediğini söyledi.




KILIÇDAROĞLU'NUN VİZYONU İŞTE BU KADAR: SAVAŞTA TARAF OLALIM
Rusya ve Ukrayna arasında devam eden savaşta 8 aya yakın bir süredir geride kaldı. Türkiye krizin başından bu yana yürüttüğü vizyoner denge politikası ile tarafları İstanbul'da masaya oturtmayı başardı.


Savaştan kaynaklı sekteye uğrayan gıda ve enerji arzından kilit rol oynadı.

ABD'de bulunan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Türkiye'nin barış diplomasisini sekteye uğratacak tepki çeken bir açıklama geldi.

Kılıçdaroğlu, Türkiye'nin tarafsızlığı bir kenara bırakara savaşın tarafı olması gerektiğini vurgulayarak, "Rusya-Ukrayna savaşında Ukrayna'nın yanında yer almamız gerektiğini düşünüyoruz" şeklinde konuştu.

DERİN YUVASINDA TÜRKİYE'YE KARA ÇALDI!
Öte yandan CHP lideri, bugün 'derin' yuvasına da uğramayı ihmal etmedi...

Johns Hopkins Üniversitesi'nde açıklamalarda bulunan Kemal Kılıçdaroğlu, "Vergi kaçakçılığının ulusal spor olarak algılandığı bir ülkede demokrasi gelişemiyor maalesef" şeklinde mesnetsiz iddialarla Türkiye'yi karaladı.



Kılıçdaroğlu'nun 'derin yuvası'nın adını bilmemesi ise baya manidar bir detay olarak göze çarptı. CHP lideri adı "Johns Hopkins Üniversitesi" olan kurumun adını yanlış yazdı.

TAKVİM.COM.TR'NİN DİKKAT ÇEKTİĞİ ÇARPICI DETAY
Takvim.com.tr, Kemal Kılıçdaroğlu ve Amerikan derin devletinin kontrolü altında olan Johns Hopkins Üniversitesi arasındaki bağa ışık tutmuş, çarpıcı bir detaya dikkat çekmişti.

Bu üniversiteyle ilgili göze çarpan en önemli detay, 2008 yılında deyim yerindeyse CHP'nin kaderini tayin eden bir rapor yayımlaması.

Söz konusu raporda Deniz Baykal'ın tasfiyesinden, Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP'nin başına getirilişine kadar çarpıcı detaylar yer alıyor.



KILIÇDAROĞLU'NUN 'DERİN' YUVASI!
Johns Hopkins Üniversitesi, her ne kadar CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun "yuvası" olsa da, o üniversitenin "derin" bir yönü daha var.

Kemal Kılıçdaroğlu daha CHP milletvekili iken, Ekim 2008 tarihinde Johns Hopkins Üniversitesi'ne bağlı Amerikan-İsveç merkezli Slikroad (İpek Yolu) Enstitüsü tarafından bir rapor hazırlandı.

Svante E.Cornell ve Hail Magnus Karavelli imzalı 75 sayfalık rapordaki "kehanet" gibi Türkiye senaryoları dikkat çekiciydi.


Raporun içinde Türkiye'yi sarsacak öngörülerden biri raporun 72. sayfasındaki ifadelerdi:

"CHP'den istifa etmeye ikna edilecek Deniz Baykal'la, yolsuzluklar konusunda kamuoyunun dikkatini çeken Kemal Kılıçdaroğlu yer değiştirecek. CHP, yeniden Avrupa tarzı bir sosyal demokrat parti olarak ortaya çıkacak."

Ne ilginç ki rapor yayınlandığında CHP Grup Başkan Vekili olan Kılıçdaroğlu, tam 2 yıl sonra 2010'da FETÖ'nün kaset kumpasıyla Deniz Baykal devrilip o koltuğa oturuyordu.