SON DAKİKA! Başkan Erdoğan pitbull saldırısına uğrayan Asiye'nin ailesiyle görüştü

Son dakika haberine göre Başkan Erdoğan, Gaziantep'te iki pitbullun saldırısına uğrayan küçük Asiye'nin ailesiyle telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Erdoğan Asiye'nin son durumuyla ilgili bilgi aldı.

Giriş Tarihi 26 Aralık 2021, 11:02 Güncelleme 26 Aralık 2021, 11:44
SON DAKİKA! Başkan Erdoğan pitbull saldırısına uğrayan Asiye’nin ailesiyle görüştü

İÇİNDEKİLER

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde 22 Aralık'ta iki pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğrayan 4 yaşındaki Asiye Ateş, ağır yaralanmıştı. İlk müdahalenin ardından Gaziantep Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırılan Ateş, Gaziantep'teki özel bir hastaneye sevk edilmişti.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Ateş'in tedavisini Türkiye'nin de ilk yüz ve çift kol nakillerini gerçekleştiren Prof. Dr. Ömer Özkan'ın üstlenmesini istedi. Koca'nın talimatı üzerine Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde hazırlık yapıldı.

GENEL DURUMU İYİ
Asiye Ateş'in genel durumunun iyi olduğu, yoğun bakım ünitesinde takibinin yapıldığı ve doku nakli yapılacağı kaydedildi. Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı tarafından takip edilen Asiye'nin doku nakli ameliyatının, önümüzdeki hafta içerisinde yapılacağı kaydedildi. Asiye'nin tedavisini Prof. Dr. Ömer Özkan'ın sürdüreceği belirtildi.

ERDOĞAN SON DURUM HAKKINDA BİLGİ ALDI
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep'te pitbull cinsi köpeğin saldırısı sonucu ağır yaralanan Asiye Ateşin babası ile telefonda görüştü. Küçük kızın durumunu soran ve ailenin yanında olduğunu belirten Erdoğan "Asiye'min gözlerinden öpüyorum. Gerek Vali bey gerek Fatma hanım üzerinden. Süreci yakından takip ediyorum. Namazlarımda da dua edeceğim" dedi.

ASİYE'YE 2 PİTBULL SALDIRMIŞTI
Gaziantep'te pitbull saldırısında ağır yaralanan ve tedavisine devam edilen 4 yaşındaki Asiye'nin durumu tüm Türkiye'yi kahretmişti.

Yüzünde ve kafatasında parçalanmalar olan Asiye'nin sağlık durumu gün geçtikçe iyiye gidiyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN