Pesaport!

Ukraynalı şarkıcı Natalia Dzenkiv, Türkiye’den çıkış yapmak için havaalanına gitti. Pasaport kontrolüne girdi. Ancak defterdeki resim kendisine benzemeyince güvenlik güçlerimiz incelemeyi genişletti. Ünlü şarkıcı “Beni sorgu odasına aldılar” deyip İngiliz medyasına röportaj verdi! Bunu fırsat bilen kaos lobisi ise Türkiye’yi karalamak için harekete geçti...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Eylül 2017 Güncelleme 23 Eylül 2017, 00:00
Pesaport!

İÇİNDEKİLER

Türkiye düşmanları, ülkemizi karalamak için fırsat kolladı. Kirli oyun için bu kez Ukraynalı şarkıcı Natalia Dzenkiv'in sözleri kullanıldı. Ukraynalı rock grubu Lama'nın solisti Natalia Dzenkiv, yaz konseri vermek için soluğu Türkiye'de aldı. Ege ve Akdeniz bölgesinde sahneye çıktı. Turne sonrası ülkesine gitmek için soluğu havalimanında aldı. Bu sırada pasaport kontrolüne takıldı. Çünkü ünlü şarkıcının pasaporttaki resmi ile şimdiki hali çok farklıydı. Güvenlik güçlerimiz, bu konuyu araştırmak için kendisini bir süre ağırladı. 41 yaşındaki şarkıcının 20 yaşında bir genç kız gibi göründüğü ortaya çıktı. Bu gelişmenin ardından Natalia, uçağa binip Türkiye'den ayrıldı. Ancak durumu İngiliz medyasıyla paylaşınca Türkiye düşmanları yine sahneye çıktı. İngiliz medyası Dzenkiv'in, "Beni sorgu odasına aldılar ve birçok soru sordular" şeklindeki sözlerini kaçırmadı. Aslı astarı olmayan bu ifadeler üzerinden hem Türkiye'ye hem de güvenlik güçlerimize hakaretler yağdırdı. İngiliz medyası, Türkiye'nin güvenliği sağlamak için yaptığı pasaport kontrolünü "Ukraynalı şarkıcı Türkiye'de gözaltına alındı. Saatlerce sorgulandı" sözleriyle manşet yaptı. Bu ifadeler Alman medyasının da iştahını kabarttı. Almanlar, "Türkiye'ye giden yabancıların hayatı tehlikede" şeklinde kan donduran yorumlar yaptı.



​MASKELERİ DÜŞTÜ
Her fırsatta Türkiye'yi karalamaya çalışan Alman ve İngiliz medyası, "Türkiye'de havalimanında gözaltına alındım" diyen Ukraynalı şarkıcı Natalia Dzenkiv'in asılsız açıklamalarını manşetlerden verdi. Ancak olayın gözaltı değil, güvenlik kontrolü olduğunu gizledi. sosyel medya kullanıcıları, "Avrupa'nın maskesi düştü" dedi.