'Nazi Almanyasının derdi Milli Medya'

Sabah'ı susturmaya çalışan Almanya'nın Türkiye'ye yönelik yerli ve milli medya sabıkası kabarık olduğu ortaya çıktı. A Haber'e konuşan Yeni Akit patronu Mustafa Karahasanoğlu "Almanya’nın bu konudaki sabıkası bayağı eskidir. Dün bize bugün SABAH'a saldırıyorlar. Asıl dertleri milli medya" dedi.

Giriş Tarihi 22 Eylül 2017, 00:00 Güncelleme 22 Eylül 2017, 12:05
’Nazi Almanyasının derdi Milli Medya’

İÇİNDEKİLER

Almanya'nın köklerinde olan faşizm yeniden hortladı. Türkiye'yi basın özgürlüğünü yok saymakla suçlayan Almanya kendi ülkesinde ise medya kuruluşlarına karşı adeta faşist bir sansür anlayışıyla hareket ediyor. 2005 yılında mahkeme kararı dahi olmadan o zamanki ismi Vakit olan gazetenin Almanya baskısını durduran Almanya şimdi de aynı faşist tavrı SABAH'a uyguluyor.

ASTRONOMİK CEZALARLA SABAH'I SUSTURMAK İSTİYORLAR
Türkiye aleyhine faaliyet gösteren her oluşumun propaganda merkezi haline gelen Almanya, astronomik vergi cezaları keserek Sabah gazetesini susturmaya çalışıyor.

FAŞİST KAFA YİNE HORTLADI
15 Temmuz akşamı milletin iradesine darbe yapmak isteyen FETÖ, asker sivil ayrımı yapmadan yıllardır 30 bin insanımızı katleden PKK ve sivillere yönelik yaptıkları katliamlarla canımızı yakan DHKP-C gibi örgütlerin hamiliğine soyunan Almanya basın kuruluşlarının da sesini kısmak için olağanüstü bir çaba sergiliyor.

KARAHASANOĞLU: DÜN BİZE BUGÜN SABAH'A SALDIRIYOR
Konu ile ilgili A Haber'e konuşan Akit Medya Grubu İcra Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu, şunları dile getirdi: "Almanya'nın bu konudaki sabıkası bayağı eskidir. 2002 yılında biz Akit'i Almanya'da basmaya başladık. 12 bin okuyucumuz vardı. Önce antisemitist yayınlar yaptığımız iddiasıyla üzerimizde baskı kurdular. Sonra tacizlere başladılar. Filistinli bir gencin öldürülmesini haber yaptığımız için hakkımızda dava açtılar. Biz haberin gerçek olduğunu ispat ettik aklandık. Bu defa da kara para iftirasında bulundular, dağıttırmadılar. Bugün aynı şeyi Sabah'a yapmaya çalışıyorlar. Astronomik vergi cezalarıyla yıldırmaya çalışıyorlar. Türkiye'de basın özgürlüğü yok diyerek algı yürütenler ayak oyunlarıyla gazeteleri işlemez hale getiriyorlar."