CHP'li vekilden fotomontajlı yalan

Milletin hayrına hangi proje varsa karşı çıkan CHP, projeler hayata geçinde nasıl saldıracağını şaşırıyor. CHP Milletvekili Atila Sertel, Osmangazi Köprüsü ile ilgili fotomontajla muhalefet yapmaya çalıştı. Sertel'in o fotoğrafı gerçek sanıp paylaşan zekası ise tam bir dalga konusu.

Giriş Tarihi 08 Eylül 2017, 00:00 Güncelleme 08 Eylül 2017, 11:24
CHP’li vekilden fotomontajlı yalan

İÇİNDEKİLER

Yaptıkları her hamle ve açıklamayla FETÖ'nün ekmeğine yağ süren CHP, ortakları FETÖ'nün taktiklerini öğrenmişe benziyor. CHP, fotomontajla iktidara saldırma peşinde. CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel sosyal medya hesabından paylaştığı montajlı görselle karalama kampanyası yapmaya çalıştı.

Türkiye'nin gelişmesi için yapılan her yatırıma karşı çıkan istemzükçü CHP zihniyeti, yatırımlar hayata geçince de onları karalama derdine düşüyor. Türkiye'ye tek bir dikili ağaç veremeyen parti ancak sosyal medya muhalefeti yapabiliyor. Osmangazi Köprüsü geçişinde çekilen otomatik geçiş sisteminin fotoğrafı montajlanarak altına amatör biçimde 'geçirmek bizim işimiz' yazılı. CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel'in bu fotoğrafa inanıp, paylaşacak zekaya sahip olması ise ayrı bir dalga konusu.

Anlaşılan yıllarca FETÖ'nün kullandığı fotomontaj yöntemleri CHP'ye de sirayet etmişe benziyor.