Hürriyet yazarı fena büküldü

Aydın Doğan'ın garsonu Ahmet Hakan fena büküldü.  Günlerce, AYM Başkanı Zühtü Arslan'ın Erdoğan'ın önünde eğildiğini söyleyip karalama kampanyası yaptı. Açıklama ve o anın videosu ortaya çıkınca fena çark etti. Ahmet Hakan'a bugünkü yazısında "Gerçekten de... Fotoğraf karesinin anlattığı şey ile videonun anlattığı şey aynı değil." dedi.

Giriş Tarihi 07 Eylül 2017, 00:00 Güncelleme 07 Eylül 2017, 12:07
Hürriyet yazarı fena büküldü

İÇİNDEKİLER

Aydın Doğan'ın "garsonu" diye adı sıkça gündeme gelen Ahmet Hakan ve tayfası günlerce AYM Başkanı Zühtü Arslan'ın Erdoğan'ın önünde eğildiğini iddia ederek karalama kampanyası yaptı. Zühtü Arslan'dan açıklama gelince ve o anın videosu ortaya çıkınca geri vites yaptı. Aydın Doğan'ın tetikiçisi Ahmet Hakan bugünkü "Eğildi mi eğilmedi mi?" başlıklı yazısında "Gerçekten de... Fotoğraf karesinin anlattığı şey ile videonun anlattığı şey aynı değil. Keşke... Ben de fotoğraf karesinin aldatıcılığına bu kadar kolay teslim olmayıp azıcık kuşkulu davranabilseydim." diyerek çark edişini ilan etti.



"KADRAJ OYUNUYLA MANİPÜLASYONUN BİR ÖRNEĞİ"
Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan, 30 Ağustos kabulünde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önünde eğildiğine dair fotoğraf karelerine ilişkin, "O fotoğraf gerçeği yansıtmıyor. Üzerinde çalışılmış, kadraj oyunuyla manipülasyonun bir örneği" demişti.