Tıpa tıp FETÖ

FETÖ’nün GATA’daki kumpasları tek tek ortaya çıkarıldı. Buna göre örgüt üyeleri, pilotluktan uzaklaştırmak istedikleri subayları yüksek tansiyon yalanıyla takibe aldı. İleri dönemlerde damarlarını genişletme özelliğine sahip ilaçlar yazdı! Bir sonraki randevuya giden subayları kardiyolojik açıdan “Uçamaz” raporu verip meslekten attı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Eylül 2017 Güncelleme 03 Eylül 2017, 02:57
Tıpa tıp FETÖ

İÇİNDEKİLER

Teröristbaşı Gülen ile örgütü, 15 Temmuz'da darbeye kalkıştı. Hainlerin en önemli noktalarından birinin Ankara'daki Akıncı Üssü olduğu anlaşıldı. Örgütün Hava Kuvvetleri İmamı olan Adil Öksüz, sırra kadem bastı. Akıncı Davası sürerken FETÖ'nün havadaki ihanetine yönelik şok bir bilgiler ortaya çıktı.

GERÇEK DIŞI RAPORLAR
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın hazırladığı iddianame, Gülhane Askeri Tıp Fakültesi Hastanesi'ndeki (GATA) hainliği tek tek kanıtladı. Özellikle TSK'daki aktif pilotları elemeye yönelik çeşitli yöntemlere başvuran şüphelilerin, bu pilotların kariyerini ve uçuşlarını engellemek amacıyla gerçeği yansıtmayan sağlık raporları düzenledikleri anlaşıldı. İddianameye göre GATA'daki örgüt üyeleri, pilotluk görevinden uzaklaştırmak istedikleri kişilere, herhangi bir sağlık sorunu bulunmadıgı halde yüksek tansiyon teşhisi koydu. İleriki süreçte kalp damarlarını genişletme özelliğine sahip tansiyon ilaçları yazdı. Bir sonraki kontrole kadar bu ilaçları kullanan pilotların gerçekte hiç bir sağlık sorunu yaşamadıkları halde ilaç nedeniyle kalp damarlarının genişlemesi sağlandı. Bu kapsamda, hastalıkları bulunmamasına rağmen bu kişilere "mitral kapak yetmezliği", "yüksek tansiyon", "aort damarı genişlemesi" ve benzeri teşhisler konularak, TSK'dan ilişiklerinin kesilmesi veya pasif görevlere getirilmeleri sağlandı. FETÖ mağduru pilotlar, yapılan muayene sonucu kardiyolojik açıdan "uçamaz" raporu verilerek ordudan atıldı.

UYUŞTURUCU İFTİRASI...
Öte yandan örgütün Astsubay Meslek Yüksek Okulları, Harp Akademisi ve Harp Okulu'na girmeye hak kazanan ve kendilerinden olmayan adayları içerik bakımından gerçek dışı sağlık raporlarıyla eledikleri anlaşıldı. Hatta bazı rütbeli personelin ordudan ilişiğinin kesilmesi amacıyla gerçek dışı laboratuvar sonuçları ve sağlık raporları hazırlandı. Bu yöntemle hedefteki askerlerin "uyuşturucu" kullandıkları gerekçesiyle haklarında işlem yapılması ve ordudan atılması sağlandı...