Türkiye’yi Sewerovski

Swarovski markasının varisi Victoria Swarovski, balayı için Bodrum ve Göcek’e demir attı. Çiğ köfte yiyip, ince belli bardakta çay yudumladı. Türk tatlarını bir türlü unutamadı. Londra’da gittiği bir restoranda Türk kahvesi içip lokumla keyif yaptı. Kolunda da nazar boncuklu bileklikleri vardı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Ağustos 2017 Güncelleme 20 Ağustos 2017, 02:55
Türkiye’yi Sewerovski

İÇİNDEKİLER

Dünyadaki bütün parlak taşlarda onun soyadının imzası vardı. Çünkü o Swarovski imparatorluğunun varislerinden biri olarak adını tarihe yazdırmıştı. Ancak 24 yaşındaki Victoria Swarovski'nin yüreği Türkiye sevgisiyle doldu taştı. Swarovski, geçen ay yatırımcı sevgilisi Werner Mürz ile evlenip yeni bir hayata yelken açtı. 500 bin kristal taşla süslenmiş 3.2 milyon lira değerindeki gelinliği ile herkesi kendine hayran bıraktı. aklı ege'de kaldı... Victoria, balayı için ise soluğu Türkiye'de aldı. Milyon dolarlık yatıyla, Ege'nin eşsiz koylarına demir attı. Bodrum ve Göcek koylarında denize girip teknede çiğ köfte yaptırdı. Ardından ince belli bardakta Türk çayı içip teknesine Ay-Yıldızlı bayrağımızı astı. Victoria, Türkiye'den ayrılırken aklında hala Türk tatları vardı. Bu özlemin kanıtı İngiltere'nin başkenti Londra'da yaşandı.




TASARIMLAR YAPIYOR
Dünyalar güzeli Victoria, Türk kahvesi sipariş edip yudumladı. Fincanının yanında Türk lokumu da vardı. Kolunda ise yine Türkiye'den izler taşımaktaydı. Zira Victoria, bileğine Türkiye'den aldığı nazar boncuklu bilekliklerini taktı. Kahvesini yudumlarken çektirdiği bu fotoğrafı Instagram'daki hesabından yayınladı. Böylece Victoria'nın Türkiye sevgisi bir kez daha kanıtlandı. Öte yandan Victoria'nın nazar boncuğuna hayran kaldığı ortaya çıktı. Genç kadının Swarovski taşlarla nazar boncuklu takılar tasarladığı açıklandı.



ÖZEL KOLEKSİYONU BİLE BULUNUYOR...
Victoria Swarovski'nin varisi olduğu Swarovski taşları, artık kahve takımlarına da yansıdı. Tamamı Swarovski taşlarla süslenmiş olan kahve fincanları 200 dolardan (Yaklaşık 800 TL) satışa çıkarıldı. Söz konusu tasarımlar için binlerce adet kristal taş kullanıldığı açıklandı. Hatta Türk fincanları için Swarovski taşlarından özel koleksiyon yapıldığı vurgulandı.