KK yine Suriyelileri hedef aldı

CHP genel Başkanı Kılıçdaroğlu, yine savaştan kaçarak ülkemize sığınan Suriyelileri hedef aldı. Milyonlarca insanı ölüme göndermek isteyen Kılıçdaroğlu, "Türkiye'deki Suriyelilerin ülkelerine geri gitmelerini istiyoruz." dedi.

Giriş Tarihi 20 Ağustos 2017, 00:00 Güncelleme 20 Ağustos 2017, 11:54
KK yine Suriyelileri hedef aldı

İÇİNDEKİLER

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yozgat'ta basına kapalı gerçekleştirilen ziyaretlerin ardından, Saray köyünde bulunan köy kahvesinde vatandaşlarla buluşarak, sorunları dinledi.

SURİYELİLERİ SORDULAR
Vatandaşların sorularını da yanıtlayan CHP Lideri, iç savaştan kaçarak Türkiye'ye sığınan Suriyelilere değindi.

Bu konuda parti olarak tavırlarının çok net olduğunu ifade eden CHP Lideri, Suriyelilerin ülkelerine geri gitmelerini istediklerini söyledi.

"BU KADAR AÇIK BU KADAR NET"
Milyonlarca insanı Suriye'ye ölüme göndermek isteyen Kemal Kılıçdaroğlu, konuyla ilgili şunları söyledi; "Siyasi olarak görüşümüz, Türkiye'deki Suriyelilerin ülkelerine geri gitmelerini istiyoruz. Bu kadar açık bu kadar net. Bizim bundan kurtulmamız lazım. Artık kendi ülkelerine dönmeleri lazım." dedi.

KATİL ESED'İN DOSTU CHP
Hükümeti Suriye'deki katliamdan kaçanları Türkiyeye aldığı için sürekli eleştiren CHP ile diktatör Esed arasında da sıkı bir bağ var. 300 binden fazla Suriyeli'yi katleden Esed'e CHP iki kez heyet gönderdi. Bu iki heyette CHP Genel Başkan Yardımcısı Faruk Loğoğlu, Gaziantep Milletvekili Ali Serindağ, Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı, Hatay milletvekilleri Refik Eryılmaz , Mehmet Ali Edipoğlu, Hasan Akgöl, Mevlüt Dudu ve İstanbul Milletvekili Şafak Pavey yer aldı. Heyet Esed'le yaptıkları görüşmelerin ardından Esed yönetimini açıkça destekleyen açıklamalar yapmıştı..