Kardeş değil kalleş

Adem Tursun, kardeşinin sevgilisiyle birlikte olmak istedi. Ahlaksız teklife tepki gösteren Yakup Tursun’u kurşunlayarak katletti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Ağustos 2017 Güncelleme 19 Ağustos 2017, 00:56
Kardeş değil kalleş

İÇİNDEKİLER

Kayseri'de kardeşlerin kavgasında kan aktı. Korkunç olay, dün sabah yaşandı. Adem (51) ve kardeşi Yakup Tursun (46) bekardı. Yakup Tursun, sevgilisi Sümeyye E. (40) ile yaşamaya başladı. Aynı binada oturan kardeşlerden Adem Tursun, iddiaya göre, Yakup Tursun'un sevgilisi Sümeyye E. ile birlikte olmak istedi. Ahlaksız teklif nedeniyle 2 kardeş kavga etti.

AĞABEYİ ÖLDÜRDÜ
Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine öfkelenen Adem Tursun, av tüfeği ile kardeşi Yakup Tursun'a ve sevgilisine kurşun yağdırdı. Başından vurulan Yakup Tursun olay yerinde hayatını kaybederken, Sümeyye E. yaralandı. Kardeşini öldüren Adem Tursun ise olay yerinden kaçtı. Sümeyye E.'nin ihbarı üzerine polis ve sağlık ekipleri kısa sürede olay yerine ulaştı. Yakup Tursun'un cesedi Adli Tıp'a, yaralı kadın ise hastaneye kaldırıldı. Kardeşini öldürdükten sonra kaçan katil zanlısı Adem Tursun, kısa sürede yakalandı.