Doğan Medya'sında Kılıçdaroğlu paniği

MİT TIR'ları ihanetinin Kılıçdaroğlu'na uzanacağı haberleri üzerine Aydın Doğan medyası paniğe kapıldı ve Kılıçdaroğlu'nu kurtarma operasyonunu resmen üstlendi.

Giriş Tarihi 15 Ağustos 2017, 00:00 Güncelleme 15 Ağustos 2017, 20:38
Doğan Medya’sında Kılıçdaroğlu paniği

İÇİNDEKİLER

Doğan medyası CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu kurtarmak için harekete geçti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun casusluktan hükümlü CHP'li vekil Enis Berberoğlu'nun tutuklanmasına neden olan MİT TIR'ları ihanetinin kendisine uzanmasından endişe ettiği için ön almaya, suyu bulandırmaya çalıştığını belirterek, "Eğer yakında, bu içeride olan zat ile alakalı Kılıçdaroğlu'nun bağlantısı çıkarsa şaşmayın" demişti. Bunun üzerine paniğe kapılan CHP, anında açıklama yapmıştı. Topa şimdi de Aydın Doğan medyası girdi. Doğan Haber Ajansı'nın abonelerine geçtiği skandal haberle MİT TIR'ları ihanetinde deşifre olan Kılıçdaroğlu'na yapılacak bir soruşturmada kurtarma operasyonunu resmen üstlendiler.

DOĞAN MEDYA RESMEN SUÇÜSTÜ YAKALANDI
Borsa'nın düşüşünü Akaydın'a açılan soruşturmaya bağlayan Doğan Medya'sının asıl derdi Kılıçdaroğlu'nu kurtarmak. MİT TIR'ları görüntülerini Cumhuriyet'e servis eden asıl kuryenin Kılıçdaroğlu olduğu ortaya çıkınca yapılacak yeni operasyonlar öncesi Doğan Medya harekete geçti ve Kılıçdaroğlu'na 'yanınınızdayız' mesajı gönderdi. İş dünyasına da göz kırpan Doğan Medya'sı, 'eğer Kılıçdaroğlu'na bir operasyon yapılırsa ekonomi üzerinden Türkiye'ye karşı savaşı hızlandırın' imasında bulundu.

SANA BU İHALEYİ KİM VERDİ AYDIN DOĞAN!
MİT TIR'larındaki kirli ittifakın deşifre olmasıyla birlikte Berberoğlu'nun konuşacağı ve asıl kuryenin kim olduğunu itiraf edeceği haberleri üzerine CHP-Doğan Medya'sı büyük bir paniğe kapıldı. Hala devlette aktif olan kripto FETÖ'cüler üzerinden yapılacak operasyonları haber alan Doğan Medya'sı içeriden haber almış ki öncü olarak operasyona başladı yorumları yapılıyor.