Sözcü ve Cumhuriyet'ten büyük alçaklık

Ağaç bahanesiyle sokakları savaş alanına çeviren vandalların medyası Cumhuriyet ve Sözcü'nün ikiyüzlü tutumu bir kez daha ortaya çıktı. Polise molotof ve taş atan DHKP-C'li Berkin'i manşetten vererek devleti suçlamaya kalkışan Sözcü ve Cumhuriyet konu vatan için şehit olan Eren Bülbül olunca üç maymunu oynadılar.

Giriş Tarihi 12 Ağustos 2017, 00:00 Güncelleme 12 Ağustos 2017, 18:34
Sözcü ve Cumhuriyet’ten büyük alçaklık

İÇİNDEKİLER

Türkiye'nin şehidi Eren Bülbül... Trabzon Maçka'da PKK'lı kalleşlerin yerini güvenlik güçlerine gösterirken hain kurşunla şehit düşen Eren Bülbül'e Türkiye ağlıyor. Türkiye düşmanlarının yanında yer alan Sözcü ve Cumhuriyet ise kirli yüzlerini gösterdi.

SÖZCÜ VE CUMHURİYET ÜÇ MAYMUNU OYNADI
Pensilvanya ve Kandil'den gelen talimatlarla manşet atan Sözcü ve Cumhuriyet gazeteleri PKK'lı kalleşlerin şehit ettiği Eren Bülbül'le ilgili sessizliğe büründü. Berkin Elvan için ortalığı ayağa kaldıranlar, 15 yaşındaki bir çocuğun PKK terör örgütü tarafından katledilmesine gözlerini kapattı.

TERÖRİSTLERDEN NE FARKINIZ VAR
Polisi taşlayan Berkin Elvan'ı haftalarca manşetinden düşürmeyen Sözcü ve Cumhuriyet şehit Eren'i sayfanın en köşesine, en küçük yerine koydu.