Dirildi!

Sarayburnu açıklarında denize giren Rıdvan Koyuncu, akıntıya kapıldı. Ölümle yaşam arasında gidip gelen genç, son anda kurtarıldı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Temmuz 2017 Güncelleme 31 Temmuz 2017, 01:06
Dirildi!

İÇİNDEKİLER

İstanbul Boğazı'nda dün can pazarı yaşandı. Olay dün Fatih Sarayburnu'nda meydana geldi. Rıdvan Koyuncu (28) denize girdi. Yüzmeye başladı. Bir süre sonra akıntıya kapıldı. Genç gözden uzaklaştığı esnada gemideki mürettebat onun suda çırpındığını fark etti. Durumu Sahil Güvenlik Komutanlığı'na bildirdi. Hemen harekete geçen ekipler, boğulmak üzere olan Koyuncu'yu son anda bota alarak kurtardı. Botla Ahırkapı istasyonuna götürülen Koyuncu, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Gencin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Tüm bu yaşananlar ise cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

"30 KİLO SU YUTTUM "
Boğulmaktan saniyelerle kurtulan Rıdvan Koyuncu, ekiplere teşekkür ederek, "Akıntıya kapılıp sürüklenmeye başladım. Denizden geçen gemidekiler beni gördü. Ayağıma kramp girdi, 30 kilogram su yuttum. Allah razı olsun bir daha tövbe buralarda denize girmem. Siz olmasaydınız ben ölmüştüm. Allah sizi başımızdan eksik etmesin. Korku böyle bir şey" dedi. Polis ekipleri ise olayla ilgili inceleme başlattı.