FETÖ’ye dikkat

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, 35 İslam ülkesinden 120’yi aşkın üniversite rektörüyle gerçekleştirdiği toplantıda FETÖ uyarısı yaptı: “Yalanı ibadet sayan, masum kanı döken bu örgüte karşı dikkatli olun. Bu teröristlerin kurumlarınıza sızmasına asla fırsat vermeyin..”

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Temmuz 2017 Güncelleme 27 Temmuz 2017, 01:54
FETÖ’ye dikkat

İÇİNDEKİLER

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde YÖK tarafından düzenlenen İslam Dünyası Yükseköğrenim Konferansı'nın açılışında konuştu. Toplantıya Türkiye'deki üniversite rektörlerinin yanı sıra 35 İslam ülkesinden 120'yi aşkın rektör katıldı. Yardımcı doçentliğin birilerini oyalamak için konulduğu ve ilmiye sınıfına engel olduğunu belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, özetle şöyle dedi:

MESELE FİLİSTİN OLUNCA: Barışın sembolü Kudüs, Müslüman karakterine saldırılar karşısında direnmeye, ayakta kalmaya çalışıyor. Müslümanlar'ın mevcut güçsüzlüğünden, parçalanmışlığından cesaret alan malum İsrail yönetimi, her gün yeni bir uygulamayla Kudüs'ün İslami karakterini tahribe yelteniyor. Her fırsatta ülkemizi eleştiri yağmuruna tutanlar, mesele Kudüs olunca sus pus kesiliyorlar. İsrail'in metal dedektör uygulamasından geri adım atması doğru bir adım. Ancak Cuma namazlarına gelen Müslümanlar'a o kapıların kapanmasına tahammül etmemiz mümkün değildir.

'HOCA KILIKLI BİR ŞARLATAN'

HAREKETE GEÇİN: Gençlerimizi zihinleri formatlanmış birer robota, birer mankurta dönüştüren yapılara karşı da dikkatli olmalıyız. Millet olarak geçtiğimiz yıl 15 Temmuz gecesi hoca kılıklı bir şarlatanın peşine takılan insan müsveddelerinin neler yapabileceğine, çok yakından şahit olduk. Siz kıymetli rektörlerimizden takiyye ve yalanı ibadet sayan, emelleri için masum kanı dökmekten çekinmeyen bu örgüte karşı dikkatli olmanızı, harekete geçmenizi bekliyorum. Şunu unutmayın, 160 ülkede faaliyetleri var. Yetiştirdikleri adamları devlet kademelerine sızdırıyorlar. Aynı şeyler sizin de başınıza gelebilir. Bu teröristlerin özellikle diyalog, eğitim, hizmet kisvesi altında başında bulunduğunuz kurumlara sızmasına asla fırsat vermeyiniz.

Hasan AY