Hüzün denizi

Şişme bot faciası baba ile oğullarını ayırdı. Şerafettin Büyükyaşar öldü, minik oğlu Veysel’in durumu ağır. 6 yaşındaki Sedat tedavi altında, babası Hakan Uzel ise kayıp...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Temmuz 2017 Güncelleme 18 Temmuz 2017, 00:04
Hüzün denizi

İÇİNDEKİLER

İzmit Körfezi'nde önceki gün facia yaşandı. 5 kişinin bulunduğu şişme bot alabora oldu. Çevrede bulunan bir vatandaş teknesiyle olay yerine gitti. İkisi çocuk 4 kişiyi kurtardı. Ancak Hakan Uzel kayboldu. İzmit Seka Devlet Hastanesi'ne götürülen 33 yaşındaki Şerafettin Büyükyaşar kurtarılamadı. Hayati tehlikesi bulunan 4 yaşındaki oğlu Veysel Büyükyaşar ise Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.

2 ÇOCUK TEDAVİ ALTINDA
Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan 6 yaşındaki Sedat Uzel ile 27 yaşındaki Emre Kırlangıç'ın ise tedavisi devam ediyor. Botun alabora olması sonucu kaybolan Hakan Uzel'i ise dün akşam saatlerine kadar arama çalışmaları devam etti. Tedavi altındaki Sedat'ın babası Hakan Uzel'i bulmak için bu sabahtan itibaren yeniden arama çalışmaları başladı. Çalışmalar devam ediyor.