Cumhurbaşkanı Erdoğan gözyaşlarına hakim olamadı

15 Temmuz belgeselini izleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan gözyaşlarına hakim olamadı.

Giriş Tarihi 12 Temmuz 2017, 00:00 Güncelleme 12 Temmuz 2017, 20:28
Cumhurbaşkanı Erdoğan gözyaşlarına hakim olamadı

İÇİNDEKİLER

15 Temmuz etkinlikleri kapsamında Ak Parti tarafından hazırlanan 'Meydanların Dili Sergisi' açıldı ve '15 Temmuz Milli İradenin Zaferinin Analizi' kitabının tanıtımı yapıldı. Ak Parti Genel Merkezi'nde düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ile partililer katıldı.



Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, 15 Temmuz belgeselindeki görüntüleri izleyince gözyaşlarına hakim olamadı.



Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan serginin Sanal Gerçeklik Bölümünü inceledi.

HERKES KENDİ PANKART VE AFİŞLERİNİ TASARLAYABİLİYOR
"15 Temmuz Karanlıktan Aydınlığa Meydanların Dili" sergisinde, 'Sanal Gerçeklik Bölümü' ile konukların kendi pankart ve afişlerini tasarlayabilecekleri bir alan bulunuyor. Sergi, 28 Temmuz 2017 tarihine kadar açık olacak. Programa, darbe girişimi ardından başlatılan demokrasi nöbetlerinde, oyuncak kamyonuna bağladığı Türk bayrağı ile katılan 5 yaşındaki Utku Enes Mandıralı ve ailesi özel olarak davet edildi.



Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım kendi pankartlarını oluşturdular.

15 TEMMUZ PANELİ
Parti genel merkezinde düzenlenen programlar öncesi Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Öznur Çalık ve Mahir Ünal, Gazeteci Oğuz Haksever'in katılımıyla bir panel gerçekleştirildi. Konuklar kendi gözlerinden 15 Temmuz hain darbe girişiminde yaşananları anlattılar. Bakan Albayrak, 15 Temmuz gecesi yaşadıklarını paylaşarak, "15 Temmuz gecesi planlanan şekliyle Berat Albayrak o gün Marmaris'te olmayacaktı, oğlunun ricası üzerine apar topar gelmesi hesapta yoktu. O gece bu ülkenin çıkardığı son yıllarda, 10 yıllarda, liderinin yanında olmak en önemli noktalardan birisi. Hasan Doğan bu darbeye karşı dik duruş sergilemek noktasında liderimizin duruşu yanında Hasan Bey'in cesaretinin önemli olduğunu düşünüyorum" dedi. '15 Temmuz Milli İrade Zaferinin Analizi' kitabının tanıtım toplantısında 15 Temmuz'un anlatıldığı bir video izletildi.