Adli Tip

Güvenlik güçlerimiz hem sınır içinde hem de sınır dışında terör örgütü PKK ile uzantılarına büyük darbe indirdi. Bombalı tüplerin saklandığı inler yerle bir edildi. Hakkari’de ise Türkiye’ye sızma hazırlığında olan 3 hain enselendi. Yakalanan bir hainin bakışları kalleşlerin bitişini, onlara akıl veren kan lobisinin de halini gözler önüne serdi!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Mayıs 2017 Güncelleme 30 Mayıs 2017, 00:00
Adli Tip

İÇİNDEKİLER

ABD'si, Avrupa'sı terör örgütü PKK ile Suriye'deki uzantılarına hem akıl hem silah desteği verdi. Ancak güvenlik güçlerimiz, kan lobisinin tüm kanlı planlarını yerle bir etti. Son aylarda düzenlenen operasyonlarla hainlere büyük darbe indirildi. Operasyonların yapıldığı önemli noktalardan biri de Hakkari'ydi. Jandarma Özel Harekat Birlikleri, bir grup teröristin Türkiye'ye sızma yapacağını tespit etti. Komandolar hem karadan hem havadan operasyon düzenledi. Operasyonda hain planlar için ülkemize girmeye çalışan 3 hain enselendi. Karşılarında güvenlik güçlerimizi gören bir terörist, şoka girdi. Hainin bakışları, PKK'lı hainler ile akıl aldıkları lobinin bittiğini gözler önüne serdi.

KATO'YU SİLAH DEPOSU YAPMIŞLAR
Öte yandan Şırnak Beytüşşebap İlçesi İncebel Dağları ve Kato Bölgesi'nde 41 gündür yürütülen operasyonlar sonucu terör inleri temizlendi. Çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi. 676 silah, 342 bin 142 silah mühimmatı, 5 tondan fazla amonyum nitrat patlayıcı madde ile 75 tondan fazla yiyecek ve muhtelif yaşam malzemesi ele geçirildi. Mühimmatların içinde 22 kaleşnikof, bir doçka silahı, dört G-3 piyade tüfeği, bir kanas keskin nişancı tüfeği, binlerce muhtelif mühimmat, 24 el bombası, 180 litre mazot ile 97 tüpün de bulunduğu belirtildi. İçişleri Bakanlığı ise son 1 haftada ülke genelinde yürütülen operasyonlarla ilgili bilgi verdi. 46'sı ölü, 8'i teslim olmak üzere toplam 54 teröristin etkisiz hale getirildiği kaydedildi.


PKK'nın silah deposu haline getirdiği Kato Dağı'nda taranmadık yer bırakılmadı. Bölgede onlarca terörist öldürülürken, binlerce silah ve mühimmat ele geçirildi.