HelalLock

FETÖ’den gözaltına alınan eski bir öğretmen itirafçı olup, örgütün kirli çamaşırlarını ortaya çıkarttı. Teröristbaşı Gülen’in şifreli haberleşme programı ByLock kullanımının artması için ‘Facebook haram, ByLock helal’ dediğini anlattı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Mayıs 2017 Güncelleme 26 Mayıs 2017, 01:44
HelalLock

İÇİNDEKİLER

Türkiye'nin dört bir yanında FETÖ operasyonları yapıldı. Uşak'ta yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan eski öğretmen, itirafçı olarak örgütle ilgili önemli bilgiler aktardı. Uzun yıllar örgütün eğitim kurumlarında çalışan itirafçı, örgütün 17-25 Aralık sürecinden sonra kopmaları önlemek amacıyla özel önlemler aldığını anlattı.



ENES KANTER İTİRAFI
İtrafçı, örgüt üyelerinin sosyal medya hesaplarının dahi takip edildiğini vurguladı. İtirafçı ayrıca teröristbaşı Fetullah Gülen'in örgütün gizli haberleşme programı ByLock kullanımının yaygınlaşması için "Facebook haram, ByLock helal" şeklinde sözde fetvası olduğunu söyledi. FETÖ'nün örgüt içinde meydana gelen olumsuzlukları atadığı sözde müfettişlerle soruşturduğunu da sözlerine ekleyen itirafçı, Gülen'in manevi oğlu basketbolcu Enes Kanter ile ilgili de açıklamalar yaptı. İtirafçı, Kanter'in NBA All-Star seçilmesi için tüm örgüt mensuplarına sosyal medyadan kampanya yürütülmesi yönünde talimat verildiğini açıkladı.