Düğün Dernek

Nagihan ve Necmi Ersöz evlenmeye karar verdi. Çiftin arkadaşları ise düğünden önce yaptıkları şakalarla damadı canından bezdirdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Nisan 2017 Güncelleme 24 Nisan 2017, 00:00
Düğün Dernek

İÇİNDEKİLER

Bursa İznik'te düğün öncesi damada yapılan şakalar, herkesi gülmekten kırdı geçirdi! Nagihan Kale ve Necmi Ersöz çifti bir süre önce evlenmeye karar verdi. Dün de nikahtan önce gelin alma eğlencesi düzenlendi. Damada adeta işkence yapan arkadaşları ise gönüllerince eğlendi. Dostları, önce kıyafetlerini yırttıkları Necmi Ersöz'e etek giydirdi. Sonra başına tülbentle bağladı ve ayakkabılarını çıkartıp çiftetelli oynattı. Ardından gelin arabasının kontağını kapatıp aracın üzerine oturdu. Damada aracı iple çektirdi. Bununla da yetinmeyen gurup, bal ve acı biberi karıştırıp damada yedirdi. Son olarak da damadın eline biberon verildi. İznik Ultra Maratonu yarış alanında el arabasıyla gezdirildi. Canından bezen Ersöz, şakalar bitince damatlığını giydi. Gelini de alıp nikah salonuna gitti.

'İNTİKAMIM ACI OLACAK'
İkili birbirlerine "Evet" dedi. Dünyaevine girdi. Unutulmaz anlar yaşadığını belirten damat Ersöz, "Arkadaşlarım çok acımasız şakalar yaptı. Ama katlandım. Onlardan birisi evlendiğinde intikamım acı olacak" dedi. Gelin Nagihan Kale ise "Eşimi bir hayli yordular. Ama çok şükür evlendik. Mutluyuz" diye konuştu.